Denne iren våknet nok opp til EMs verste bakrus

Mens han stupfull slet med å komme seg på do, ble han latterliggjort og filma.

(Dagbladet): Fotball-EM i Polen og Ukraina er blitt en fest slik tradisjonen er hver mesterskapssommer.

Men der enkelte har pekt på at Irland på banen har vært festbremsen som egentlig ikke hører hjemme i det celebre selskapet, har de grønnkledde supporterne virkelig satt preg på byene de har gjestet.

Irene er kjent for supporterkulturen og har sånn sett klart å bidra til fotballfesten - selv om heltene er blitt feiet av banen og selvsagt ikke gikk videre fra gruppespillet.

Mobbes og distraheres For mannen du kan se i videoen over kommer tida etter EM trolig til å bli en kraftig bakrus. Ikke bare har han tydeligvis drukket nok til å ha tømmermenn i ett helt år, men det klønete forsøket hans på å få til et lite dobesøk ved supporterleiren i Poznan ble i tillegg fanget på film.

Og barmhjertig nok bestemte gjengen som filmet ham seg også for å håne ham til jublende latter. Da den tissetrengte iren endelig hadde kommet seg til toalettet, ble han nemlig etterligna og dermed distrahert fra sitt nødvendige ærend.

Mobbinga ødelegger doturen for mannen, som etterpå sliter fælt med å komme seg inn på doen.

 SATTE FARGE PÅ POLEN:  Irske supportere hadde ikke mye å juble for, men skapte likevel fotballfest i Polen. Her fra Poznan under kampen mot Italia. Foto:  REUTERS/Kacper Pempel
SATTE FARGE PÅ POLEN: Irske supportere hadde ikke mye å juble for, men skapte likevel fotballfest i Polen. Her fra Poznan under kampen mot Italia. Foto: REUTERS/Kacper Pempel Vis mer

Seinere ble videoen lastet opp på nettet, der den er i ferd med å spre seg verden rundt i kategorien «dumme, fulle menn.»

Tre tap Hendelsen skal ha skjedd tidlig på ettermiddagen, men man forstår fort at hovedpersonen allerede har rukket å få i seg en styrkedrikk eller to.

Kanskje var det bare sorgene vår uheldige ire hadde forsøkt å drukne. De irske spillerne klarte nemlig ikke å levere noen sensasjoner under mesterskapet.

Etter tre tap og målforskjellen 1-9 mot Kroatia, Spania og Italia var det takk og farvel etter gruppespillet.

 SKUFFET:  Irlands Richard Dunne og John O'Shea sto slagne igjen etter kampen mot Italia i gruppespillet. Totalt slapp irene inn ni mål, mens de bare scoret én gang. Foto: REUTERS/Tony Gentile
SKUFFET: Irlands Richard Dunne og John O'Shea sto slagne igjen etter kampen mot Italia i gruppespillet. Totalt slapp irene inn ni mål, mens de bare scoret én gang. Foto: REUTERS/Tony Gentile Vis mer