Annonsørinnhold

- Denne kampen er som skapt for Nicki Bille

Se tipsene i Oddsprogrammet!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lars Dybwad er Dagbladets odds- og tippeekspert. I tillegg til å levere daglige tippeanalyser skriver han jevnlig artikler om odds og tipping i denne oddsbloggen.

Det er kun norsk fotball i Oddsprogrammet denne helgen, og Dagbladets tippemann har i lørdagens noe begrensede utvalg funnet frem til to aktuelle objekter, som begge kan spilles som enkeltkamper.

Lørdagens spill
Merk tidlig kampstart (13.55) på den første kampen:

41. Lørenskog - Levanger H (1,80)
77. VIF - Rosenborg B (2,00)

Anbefalingen er å spille kampene enkeltvis, men de kan også kombineres i en dobbel til 3,60 i odds. Da er leveringsfristen naturligvis 13.55, mens Vålerenga - Rosenborg har frist 17.55.

Styr unna!
I dette Oddsprogrammet får du også klar beskjed om et lag som er kraftig overvurdert, og som ikke bør havne på noens oddskuponger denne helgen.

Bli web- og mobilspiller!
Norsk Tippings oddstilbud er større for deg som tipper på web, mobil eller nettbrett. Denne artikkelen hjelper deg i gang: Slik tipper du uten å gå i kiosken 

Lykke til med odds- og tippekupongene denne helgen, og husk at du får oppdaterte oddsanalyser på Dagbladets oddstipssider, 365 dager i året!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer