- Denne kampen gjør slutt på debatten om Gullballen

Prisvinner Messi feiret med hattrick mot Betis.

GJORDE SLUTT PÅ DEBATTEN OM GULLBALLEN: Med tre mål mot Betis viste Lionel Messi igjen hvorfor han er en verdig vinner. - Den (Gullballen) er i gode hender, sa Barcelona-forsvarer Dani Alves til spansk TV. Foto:  REUTERS/Albert Gea
GJORDE SLUTT PÅ DEBATTEN OM GULLBALLEN: Med tre mål mot Betis viste Lionel Messi igjen hvorfor han er en verdig vinner. - Den (Gullballen) er i gode hender, sa Barcelona-forsvarer Dani Alves til spansk TV. Foto: REUTERS/Albert Gea Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mange ventet at Andrés Iniesta eller Xavi skulle vinne FIFA-utmerkelsen etter at de spilte sentrale roller på det spanske laget som vant VM. I stedet gikk prisen til Messi, som floppet i Sør-Afrika.

I Barcelona-drakt er det imidlertid ingen tvil om hvem som er sjefen. To dager etter FIFA-gallaen i Zürich viste han fram trofeet til publikum på Camp Nou. Deretter styrte han showet da Barcelona i praksis sikret semifinalebilletten.

Messi scoret ledermålet rett før pause og økte to ganger i annen omgang før andre fikk slippe til i målprotokollen. Pedro og Seydou Keita økte hver sin gang mot slutten.

Messi scoret sitt første på pasning fra Iniesta og det siste på pasning fra Xavi. Innimellom leverte David Villa en målgivende pasning.

I gode hender - Denne kampen vil gjøre slutt på debatten om Gullballen. Den er i gode hender, sa Barcelona-forsvarer Dani Alves til spansk TV.

- Messi er den beste, og han beviser det hver dag. De to andre hadde også fortjent trofeet, men det er klart at han er noe for seg.

Messi fikk stående applaus da han ble byttet ut mot slutten, og hele publikum ropte navnet hans.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer