Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Denne kampen hadde vi vunnet i fjor

Hamrén savnet effektiviteten.

MÅLLØST: RBK-trener Erik Hamrén på banen etter 0-0-kampen mellom Rosenborg og Lillestrøm på Lerkendal i går kveld. Svensken mener laget hans hadde avgjort en slik kamp til sin fordel i fjor. Foto: Gorm Kallestad, Scanpix
MÅLLØST: RBK-trener Erik Hamrén på banen etter 0-0-kampen mellom Rosenborg og Lillestrøm på Lerkendal i går kveld. Svensken mener laget hans hadde avgjort en slik kamp til sin fordel i fjor. Foto: Gorm Kallestad, Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| TRONDHEIM (Dagbladet): Rosenborg - Lillestrøm 0-0. Det var ikke mange fornøyde, hverken spillere eller trenere, på Lerkendal etter oppgjøret mellom Rosenborg og Lillestrøm i går.

Rosenborg-trener Erik Hamrén streifet innom det nostalgiske etter kampslutt.

- Denne kampen hadde vi nok vunnet i fjor. Og slike sjanser som Mikke (Mikael Lustig - journ. anm.) sin bommet vi ikke på i fjor.

På tross av at skuffelsen over resultatet var tydelig å spore hos Hamrén, var han ikke skuffet over innsatsen spillerne hans viste.

- Vi skaper like mange sjanser som i 3-0-seieren over Strømsgodset. Vi prøver virkelig og med bare litt mer effektivitet så vinner vi kampen.

- Sjanser på altLitt skryt til motstander Lillestrøm klarer svensken også å avse.

- Vi spiller mot et sterkt defensivt spillende Lillestrøm og de gjør det vanskelig for oss. Samtidig skaper de jo noen sjanser, men de sjansene de får er vel på dødball, mente Hamrén.

At bortelaget kun skapte sjanser på dødballer, kunne ikke Lillestrøm-trener Henning Berg være enig i.

- Vi skaper sjanser på alt. Vi kontrer oss til sjanser. Vi får sjanser på dødball. Vi skaper også gode sjanser i etablert spill.

Grunnen til at Lillestrøm klarte å  gi storfavoritt Rosenborg bedre kamp enn mange forventet på forhånd, var klar ifølge Berg.

- Vi er rolig og god med ballen. Dette gjør at det ikke blir en ren forsvarskamp, men en kamp der begge lag skaper sjanser.

- Ville ikke i målLillestrøm-sjefen får støtte fra tidenes toppscorer i klubben.

- Vi måtte legge press på dem. Hvis de har noe å rydde opp i baki der hele tida, så får de mindre krefter til å gå framover med. Å tørre å spille fotball er veien å gå. Det er det ingen tvil om, sa Arild Sundgot til Dagbladet etter kampen.

Sundgot kunne selv ha ordnet tre poeng for laget sitt i går, men forsøket på å lobbe ballen i mål alene med Rosenborg-keeper Daniel Örlund endte i fiasko.

- Jeg tror ikke jeg var for fiks, men ballen ville bare ikke i mål. Jeg følte egentlig at jeg hadde kjempekontroll, men der tok jeg feil, sa Sundgot med et smil om munnen.

Ingen var «happy» med uavgjort i Trondheim, men med ett poeng i sekken til begge lagene er Rosenborg fortsatt ubeseiret og Lillestrøm holdt nullen for sjette gang på åtte kamper.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!