GIGANTER: Manchester City og Arsenal er de største favorittene til å vinne Premier League. Foto: Alastair Grant / AP Photo / NTB Scanpix
GIGANTER: Manchester City og Arsenal er de største favorittene til å vinne Premier League. Foto: Alastair Grant / AP Photo / NTB ScanpixVis mer

- Denne kampen har et tittelpreg over seg

Serieleder Arsenal møter sin største utfordrer i ettermiddag.

(Dagbladet): Arsenal og Manchester City møtes til toppoppgjør på Etihad i dag.

Etter en midtuke der begge lag endte på andreplass i sine Champions League-grupper og må forberede seg på tøff motstand i cupspillet, vil begge kjempe for å kunne ta et steg nærmere tronen som seriemester i England.

PREMIER LEAGUE-HISTORIEN I BILDER: Arsenal vant The Double i 2001/2002-sesongen. 12 år senere er de i bedre posisjon enn på flere år til å kunne vinne ligaen igjen. Foto: Ian Waldie / Reuters / NTB Scanpix
PREMIER LEAGUE-HISTORIEN I BILDER: Arsenal vant The Double i 2001/2002-sesongen. 12 år senere er de i bedre posisjon enn på flere år til å kunne vinne ligaen igjen. Foto: Ian Waldie / Reuters / NTB Scanpix Vis mer

Arsenal har imponert over alle forventinger så  langt denne sesongen, mens City av mange er regnet som den største favoritten til å vinne Premier League.

Sterkest så langt TV2-kommentator Øyvind Alsaker holder fortsatt City som favoritt til å vinne Premier League.

- Dette er de to sterkeste lagene i Premier League så langt. Denne kampen har et tittelpreg over seg, sier Alsaker til Dagbladet.

- City ligger seks poeng bak Arsenal, og ni bak hvis de skulle tape. Det kan bli veldig vanskelig å ta igjen.

Alsaker holder City som favoritt foran toppkampen.

- De har det høyeste nivået inne, og de må mer i denne kampen enn Arsenal, så det er mitt tips.

Imponerende hjemme Alsaker tror Citys sterke hjemmeform kan bli avgjørende. City har vunnet samtlige hjemmekamper så langt i år.

- City har vært imponerende hjemme i år. De herjet med både Tottenham og Manchester United, så det blir spennende å se om de kan levere like sterkt en gang til, sier Alsaker.

Arsenal leverte under pari forrige gang de dro til Manchester, da de gikk på en smell mot United i en kamp der the Gunners var særdeles tamme. Så gjenstår det å se om de kan heve seg denne gangen.