LYKTES TIL SLUTT: QPR-keeper Radek Cerny sto i veien for Liverpool og Luis Suarez lenge, men spissen fant målet til slutt.Foto: SCANPIXREUTERS/Phil Noble
LYKTES TIL SLUTT: QPR-keeper Radek Cerny sto i veien for Liverpool og Luis Suarez lenge, men spissen fant målet til slutt.Foto: SCANPIXREUTERS/Phil NobleVis mer

Denne kan du vise på DVD, Kenny

Suarez avgjorde etter Liverpools sjansesløseri.

(Dagbladet): Liverpool - QPR 1-0.

Liverpool-manager Kenny Dalglish skolerte de frammøtte journalistene med DVD-show da han denne uka tok opp det han mener er urettferdig behandling av klubben og spillerne hans.

Etter å ha sett hjemmekampen mot QPR i dag, kan man foreslå at den brukes til å vise scoringsvideoer i tida framover.

Liverpool dominerte nemlig totalt i 90 minutter på Anfield, men måtte vente helt til det 48. minutt på den ene scoringen som avgjorde kampen.

Suarez-heading
Luis Suarez har fått noe kritikk for at han trenger flere muligheter for å sette ballen i mål, men ingen bryr seg vel egentlig om det når han faktisk fikser tre poeng som han gjorde i ettermiddag.

Uruguayaneren fikk stå ganske fritt inne i feltet da Charlie Adam slo et perfekt innlegg, og styrte ballen perfekt i det nærmeste hjørnet med en klokkeren heading.

Før det hadde han misbrukt mange, mye på grunn av en strålende Radek Cerny i QPR-buret.

Snytt for straffe
Bortelaget på sin side tilbragte ettermiddagen i forsvar, noe 16 hjørnespark mot forteller en del om.

Kenny Dalglish fikk forøvrig enda en grunn til å vise DVDer med dommeravgjørelser i første omgang, da Luis Suarez åpenbart ble dratt ned i feltet uten at noen dømte straffe av den grunn.

Tre viktige poeng for Liverpool, som klatrer til sjetteplass med det.

DET HOLDER: Tre poeng i boks.Foto: SCANPIX/REUTERS/Phil Noble
DET HOLDER: Tre poeng i boks.Foto: SCANPIX/REUTERS/Phil Noble Vis mer