Denne karen vil vinne gullet for Chelsea

Det tror David Beckham.

HYLLES: Chelsea-sjef Carlo Ancelotti hylles av sin tidligere elev, David Beckham. Beckham, som vokste opp i United, tror italieneren kan hjelpe Chelsea å få gullet til Stamford Bridge. Foto: Elaine Thompson / AP.
HYLLES: Chelsea-sjef Carlo Ancelotti hylles av sin tidligere elev, David Beckham. Beckham, som vokste opp i United, tror italieneren kan hjelpe Chelsea å få gullet til Stamford Bridge. Foto: Elaine Thompson / AP.Vis mer

(Dagbladet): Beckham sendte i går sjokkbølger utover United-land da han uttalte at klubbens dominans i Premier League kan være over.

Årsaken er en italiener som gikk fra AC Milan til Chelsea tidligere i sommer.

- Chelsea er heldige. Carlo er en stor mann og stor manager, sier Beckham til News of the World. Uttalelsen ble gjengitt av flere engelske medier i går, deriblant The Guardian.

- Han kan definitivt gjøre Chelsea til mestere igjen. Ingen tvil om det. Og jeg sier dette, selv om alle vet at jeg har hjertet mitt i Manchester United.

På middag
LA Galaxy-spilleren ble godt kjent med Ancelotti da han var på seks måneders utlån til AC Milan i vinter. Blant annet ble han invitert til middag hos sjefen. Maten han disket opp med, skal ha smeltet på tunga til engelskmannen.

- Skinken og osten var bare helt utrolig. Men det beste av alt var kirsebær og sirup på toppen av iskremen. Det var ikke til å tro!

Ancelotti debuterte som trener for Chelsea på lørdag. Laget vant 2-0 i treningskampen mot Seattle Sounders i USA.

- Spillerne kan forvente en trener som er profesjonell til fingerspissene. Carlo er den første som ankommer treningsfeltet og den siste som går. Han elsker å jobbe med spillerne. De vil aldri oppleve at han sitter på kontoret og overlater treningen til andre, sier Beckham.

 - Han er veldig lett å komme overens med.

Skaket
De siste dagene er Chelsea-miljøet blitt skaket av rapportene om at kaptein John Terry kan være på vei til Manchester City. Ancelotti insisterer på at han blir.

Én som kan være på vei til Stamford Bridge, er Ancelottis tidligere elev i Milan — Alexandre Pato (19).

- Jeg er ikke overrasket, sier Beckham.

- Han er det største talentet jeg noen gang har sett. Hvis du vil ha en idé om hvordan han er, har han avsatsen til Theo Walcott og avslutteregenskapene til Ole Gunnar Solskjær. Det gjør ham veldig, veldig spesiell, sier Beckham.

SPESIELL: Ettertraktede Alexandre Pato er en miks mellom Theo Walcott og Ole Gunnar Solskjær, mener Beckham Foto: Antonio Scorza / AFP.
SPESIELL: Ettertraktede Alexandre Pato er en miks mellom Theo Walcott og Ole Gunnar Solskjær, mener Beckham Foto: Antonio Scorza / AFP. Vis mer