Denne kvelden var responsen enda viktigere enn tre poeng

Manchester United er bedre enn sitt frynsete rykte. Responsen Ole Gunnar Solskjær fikk på Arsenals utlikning er akkurat det han trenger.

HAR EN LYSENDE FRAMTID: Scott McTominay feirer 1-0 mot Arsenal. Det var en praktscoring fra distanse. Og da Ole Gunnar Solskjær trengte tæl, innsats og kraft etter Arsenals utlikning, så fikk han akkurat det. Manchester United er bedre enn sitt rykte. Foto: Reuters/Jason Cairnduff a
HAR EN LYSENDE FRAMTID: Scott McTominay feirer 1-0 mot Arsenal. Det var en praktscoring fra distanse. Og da Ole Gunnar Solskjær trengte tæl, innsats og kraft etter Arsenals utlikning, så fikk han akkurat det. Manchester United er bedre enn sitt rykte. Foto: Reuters/Jason Cairnduff a Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Manchester United-Arsenal 1–1 (1–0)

MANCHESTER UNITED FALT ikke sammen da vikaren på venstrebacken, Axel Tuanzebe (21), spilte selvmordspasningen som åpnet døra for Arsenals ene poeng. De reiste seg, tok kampen til Arsenal, kjørte på og var plutselig Manchester United slik Manchester United skal være på Old Trafford.

Offensive, skarpe og sjanseskapende.

Veldig mye bedre enn den utskjelte utgaven av seg selv.

OLE GUNNAR SOLSKJÆR har grunn til å føle skuffelse for måten to av de tre poengene ble borte mot Arsenal. Det var en gave. En blind pasning på tvers fra en ung mann som liker å spille med stor risiko skal ikke skje der Manchester United er nå. Men midt oppe i den poengmessige nedturen – ni poeng på sju kamper gjør Manchester United til en middelhavsfarer 12 poeng (!) bak Liverpool – var denne kvelden en spillemessig opptur for Manchester Uniteds sterkt kritiserte manager.

Der responsen fra spillerne, på toppen av den fysiske overlegenheten som etter hvert ble veldig synlig, garantert gleder.

DET SELVPÅLAGTE KRAVET til å forandre og gjenreise Manchester United – kort fortalt lykkes – er det som driver Ole Gunnar Solskjær. Når tabellsituasjonen er som den er vil det av naturlige årsaker også være det som plager ham. For mens verdenen på utsida av Old Trafford har gjort managerens framtid til denne fotballhøstens store føljetong, og da tenker jeg først og fremst på dem som tvitrer, mener overskrifter for penger, gulper og spyr – bryr ikke Ole Gunnar Solskjær seg for mye om det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer