FORLENGER: Everton-keeper Tim Howard har forlenget kontrakten sin med ytterligere to år. Det betyr at han blir i klubben til 2018. Foto: REUTERS / Darren Staples / NTB Scanpix
FORLENGER: Everton-keeper Tim Howard har forlenget kontrakten sin med ytterligere to år. Det betyr at han blir i klubben til 2018. Foto: REUTERS / Darren Staples / NTB ScanpixVis mer

Denne mannen blir i Everton til han er 39 år

Forlenger kontrakten.

Tim Howard kommer til å vokte Everton-målet fram til 2018. Klubben har gjort det kjent at amerikaneren har forlenget kontrakten sin med ytterligere to år.

35-åringen som også er landslagskeeper i USA, kom til Everton på lån fra Manchester United i 2006. Deretter signerte han en fast kontrakt med sin nye klubb, og etter det har han spilt 343 kamper for Everton.

USAs nummer én Det er ventet at han kommer til å bli førstekeeper for USA i sommerens sluttspill i Brasil-VM etter å ha spilt en svært god sesong for Everton. I 13 av 33 kamper har han holdt nullen i lagets jakt på en plass i mesterligaen.

- Når Tim spiller så bra som han har gjort denne sesongen, kan jeg ikke skjønne annet enn at han er den beste keeperen i den engelske ligaen, sier manager Roberto Martinez.

Champions League Everton ligger på femteplass i den engelske ligaen. Det skiller et poeng opp til Arsenal på plassen foran. De to lagene kjemper om den siste engelske plassen i kommende sesongs mesterliga.

(NTB)