Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Denne mannen elsker å stryke

- Ingen får røre skjortene mine, sier tungvektsmester Klitsjko.

(Dagbladet.no): Kall oss gjerne sexistiske eller fordomsfulle. Men det er uansett noe søtt ved at en verdensmester i tungvektsboksing står fram som lidenskapelig skjortestryker.

- Jeg har aldri avslørt dette før, men ved strykebrettet er stedet jeg virkelig slapper av, sier ukraineren til den tyske avisa Bild i et intervju sitert av Reuters.

Sist helg ble han IBF-verdensmester i tungvekt etter seieren mot amerikanske Chris Byrd.

- Jeg elsker å stryke. Det første jeg gjør når jeg kommer på et hotell er å låne et strykejern. Ingen andre får røre skjortene mine, sier han.

Når det er sagt, er ikke Klitsjko egentlig så jålete. Det har han fra bestemor.

- Bestemora mi sa alltid: «Hvis du er en mann, er det tilstrekkelig om du ser litt bedre ut enn en ape», forteller 30-åringen.

UT AV STRYKESKAPET: Vladimir Klitsjko ble IBF-mester i tungvekt på lørdag. I dagens utgave av avisa Bild står han fram med sin store lidenskap: Å stryke skjorter. Foto: EPA/Scanpix
UT AV STRYKESKAPET: Vladimir Klitsjko ble IBF-mester i tungvekt på lørdag. I dagens utgave av avisa Bild står han fram med sin store lidenskap: Å stryke skjorter. Foto: EPA/Scanpix Vis mer
FIKK STRYK: Chris Byrd (t.v.) så ikke godt ut lørdag kveld. Klitsjko behandler nok skjortere sine penere.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling