Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Denne mannen er død

Familien til Christopher (23) tok et mildt sagt spesielt farvel.

SPESIELT FARVEL:  Christopher Rivera (23) ble brutalt skutt og drept 26. januar i byen Santurce i Puerto Rico. Familien tok i dag et spesielt farvel med bokseren som var plassert stående i en boksering. Til venstre står Lidianete Carmona, kona til bokseren, og hans mor Celines Amaro.
Foto: EPA/JORGE MUNIZ/NTB Scanpix
SPESIELT FARVEL: Christopher Rivera (23) ble brutalt skutt og drept 26. januar i byen Santurce i Puerto Rico. Familien tok i dag et spesielt farvel med bokseren som var plassert stående i en boksering. Til venstre står Lidianete Carmona, kona til bokseren, og hans mor Celines Amaro. Foto: EPA/JORGE MUNIZ/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Christopher Rivera (23) ble brutalt skutt og drept 26. januar i byen Santurce, Puerto Rico. Familien tok i går et spesielt farvel med bokseren.

Rivera ble etter balsameringen kledd med solbriller, boksehansker og bokseklær, og deretter plassert i hjørnet på en boksering som var satt opp for anledningen.

Lederen for begravelsesbyrået, Elsie Rodriquez, fortalte AP at det hadde tatt dem flere timer å gjøre alt klart.

Hun forteller at Rivera hadde fortalt sine slektninger at han ville at boksekarrieren skulle bli verdsatt i begravelsen.

Begravelsesbyrået er kjent for å gjøre såkalte «tema-begravelser». En annen mann ble begravet sittende på sin motorsykkel nylig.

Rivera stod med fem seire og 15 tap på 20 kamper i 60-kilosklassen.

Ingen har foreløpig blitt arrestert for drapet på Rivera, skriver Independent.

SKUTT OG DREPT: Christopher Rivera. Foto: AP Photo/Ricardo Arduengo/NTB Scanpix
SKUTT OG DREPT: Christopher Rivera. Foto: AP Photo/Ricardo Arduengo/NTB Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!