SPESIELT FARVEL:  Christopher Rivera (23) ble brutalt skutt og drept 26. januar i byen Santurce i Puerto Rico. Familien tok i dag et spesielt farvel med bokseren som var plassert stående i en boksering. Til venstre står Lidianete Carmona, kona til bokseren, og hans mor Celines Amaro.
Foto: EPA/JORGE MUNIZ/NTB Scanpix
SPESIELT FARVEL: Christopher Rivera (23) ble brutalt skutt og drept 26. januar i byen Santurce i Puerto Rico. Familien tok i dag et spesielt farvel med bokseren som var plassert stående i en boksering. Til venstre står Lidianete Carmona, kona til bokseren, og hans mor Celines Amaro. Foto: EPA/JORGE MUNIZ/NTB ScanpixVis mer

Denne mannen er død

Familien til Christopher (23) tok et mildt sagt spesielt farvel.

(Dagbladet): Christopher Rivera (23) ble brutalt skutt og drept 26. januar i byen Santurce, Puerto Rico. Familien tok i går et spesielt farvel med bokseren.

Rivera ble etter balsameringen kledd med solbriller, boksehansker og bokseklær, og deretter plassert i hjørnet på en boksering som var satt opp for anledningen.

Lederen for begravelsesbyrået, Elsie Rodriquez, fortalte AP at det hadde tatt dem flere timer å gjøre alt klart.

Hun forteller at Rivera hadde fortalt sine slektninger at han ville at boksekarrieren skulle bli verdsatt i begravelsen.

Begravelsesbyrået er kjent for å gjøre såkalte «tema-begravelser». En annen mann ble begravet sittende på sin motorsykkel nylig.

Rivera stod med fem seire og 15 tap på 20 kamper i 60-kilosklassen.

Ingen har foreløpig blitt arrestert for drapet på Rivera, skriver Independent.

SKUTT OG DREPT: Christopher Rivera. Foto: AP Photo/Ricardo Arduengo/NTB Scanpix
SKUTT OG DREPT: Christopher Rivera. Foto: AP Photo/Ricardo Arduengo/NTB Scanpix Vis mer