Annonsørinnhold

- Denne mannen er Liverpools verste mareritt

Se Oddsprogrammet!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lars Dybwad er Dagbladets odds- og tippeekspert. I tillegg til å levere daglige tippeanalyser skriver han jevnlig artikler om odds og tipping i denne oddsbloggen.

I Oddsprogrammet denne uken får du som vanlig en forhåndstitt på noen av de beste tippeobjektene denne lørdagen. Det er fristende hjemmeseiere i Premier League på kupongen, med odds som bør passe både de konservative og de mer risikovillige oddstippere.

Her er lørdagens spilleforslag:

72. Everton - West Brom. H (1,55)
105. A. Villa - Liverpool H (3,60)

Everton-kampen har spillestopp 15:55, mens Aston Villa-kampen har spillestopp 18:25. Jeg anbefaler ikke å kombinere de to objektene i en dobbel, spill de heller enkeltvis. Ønsker du likevel å kombinere får du en dobbel til 5,58 i odds.

Husk at det er mange flere odds- og tippeanalyser på Dagbladets oddstipssider!

Styr unna!
I programmet trekkes også ett av de overvurderte favorittlagene frem. Her gjelder det å styre unna, oddsen er i dette tilfellet ekstremt lav.

Bli web- og mobilspiller!
Norsk Tippings oddstilbud er større for deg som tipper på web, mobil eller nettbrett. Denne artikkelen hjelper deg i gang: Slik tipper du uten å gå i kiosken.

Lykke til med odds- og tippekupongene denne helgen, og husk at du får oppdaterte oddsanalyser på Dagbladets oddstipssider, 365 dager i året!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer