Denne mannen er ustoppelig om dagen

Cristiano Ronaldo scoret fire da Real banket Santander.

I STORFORM: Cristiano Ronaldo er i lysende form for Real Madrid, og i kveld ble det fire nye scoringer da de hvite kjørte over Racing Santander.Foto: SCANPIX/AP/Paul White
I STORFORM: Cristiano Ronaldo er i lysende form for Real Madrid, og i kveld ble det fire nye scoringer da de hvite kjørte over Racing Santander.Foto: SCANPIX/AP/Paul WhiteVis mer

||| (Dagbladet): Real Madrid - Racing Santander 6-1.

Da Cristiano Ronaldo scoret for Real Madrid i seieren over Milan i midtuka, var det i femte kamp på rad for klubb og land i oktober.

I kveld fortsatte han månedens målorgie med fire scoringer i Los Merengues' nedslakting av Racing Santander på hjemmebane.

Portugiseren gjorde hattrick pluss en på Santiago Bernabeu, og står nå med smått fantastiske ti mål og fire målgivende pasninger etter åtte serierunder i Spania.

Det er nesten så en begynner å håpe at Ronaldo sliter seg ut før Norge skal besøke Portugal i juni neste år.

- Jeg er virkelig glad, for jeg har aldri scoret fire mål før. Det viktigste er likevel laget. Jeg hadde aldri kunnet score fire uten lagkameratene, sier 25-åringen, ifølge NTB.

- Som treneren sa, så kan vi ikke gå rundt i en lykkerus. Det er en lang vei å gå i ligaen, men det er viktig å være på topp, sier Ronaldo.

Avslutteren Ronaldo
Det var imidlertid Gonzalo Higuain som fikk æren av å sette den første for Real i kveld.

Angel Di Maria fant argentineren med en flott pasning etter syv minutter, og alene med Santander-målvakt Tono gjorde Higuain ingen feil med innsiden av foten.

Så tok Cristiano Ronaldo over scenen.

Higuain inntok rollen som servitør da han slo lavt inn foran mål, der ventet en umarkert portugiser, som enkelt styrte inn doblet ledelse etter et kvarters spill.

SATTE I GANG: Gonzalo Higuain jublet for 1-0 allerede etter syv minutter.Foto: SCANPIX/EPA/ANGEL DIAZ
SATTE I GANG: Gonzalo Higuain jublet for 1-0 allerede etter syv minutter.Foto: SCANPIX/EPA/ANGEL DIAZ Vis mer

3-0 kom på nesten samme måte.

Denne gangen var det Mesut Özil som hadde lurt offside-fella på pasningen fra Di Maria, nok en gang var Ronaldo fri inne foran mål, og nok en gang ble ballen ekspedert sikkert i nettet.

Rullet videre etter hvilen
Etter pause raknet Racing Santander fullstendig med forsvarsspill i kriseklassen, og det utnyttet Real Madrid på det groveste.

Tre minutter tok det før Cristiano Ronaldo sikret hattricket.

Özil drev gjøn med Santander-backrekka på høyrekanten, Ronaldo fikk motta ballen alene foran mål som vanlig, og med god tid til å velge hjørne ordnet nummer syv Reals mål nummer fire.

Ronaldos eget mål nummer fire kom fra straffemerket, etter at Gonzalo Higuain ble felt like innenfor sekstenmeteren.

Så ordnet Mesut Özil 6-0 27 minutter før slutt, med en lett dans på vei inn i feltet og en sikker avslutning i venstre hjørne, før Santander fikk det oppskriftsmessige trøstemålet da Pape Kouli Diop skjøt ballen via en lagkamerat.

Flere mål ble det faktisk ikke.

Likevel viste Real Madrid for andre gang på en uke at José Mourinho er i ferd med å bygge opp enda et vinnerlag av aller høyeste klasse.