Denne mannen har Kristoff håndplukket til opptrekket sitt

- Jeg vet han har fått tilbud fra oss.

STERK Jacopo Guarnieri (t.h.) er mannen Alexander Kristoff håper vil hjelpe ham i klassikere og etappeløp neste sesong. Her taper han spurten mot Peter Sagan i De Panne. FOTO: Tim De Waele/TDWSPORT.COM
STERK Jacopo Guarnieri (t.h.) er mannen Alexander Kristoff håper vil hjelpe ham i klassikere og etappeløp neste sesong. Her taper han spurten mot Peter Sagan i De Panne. FOTO: Tim De Waele/TDWSPORT.COM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): Alexander Kristoff har gått fra det sedvanlig åpne til å bli langt mer hemmelighetsfull om hvem han har ønsket seg til Katjusja foran neste sesong.

Overfor Rogalands Avis slår han det nå fast en gang for alle. Mannen han ønsker seg som en del av spurtopptrekket neste år, er 26 år gamle Jacopo Guarnieri.

- Jeg vet han har fått tilbud av Katjusja, og håper ting på det nærmeste er klart. Han er en god rytter, så han har nok tilbud fra flere lag, sier Kristoff til avisen.

Mulig opptrekker Trener og stefar Stein Ørn bekrefter også til procycling.no at italieneren er mannen de håper vil fylle tomrommet mellom Luca Paolini og Alexander Porsev.

Han er også en habil klassikerrytter og har ved flere anledninger plassert seg mellom 20 og 30 i Paris-Roubaix.

Guarnieri har en bra avslutning selv, noe som også gjør ham regnet til å være en ren opptrekker. Et annet viktig moment er at han er posisjoneringssikker.

I bloggen «Fire tanker og én spådom» på procycling.no har man etter Vattenfall Cyclassics pekt på at Alexander Kristoff er et opptrekk alene i det russiske laget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer