Denne mannen kan omsider bli å se i Premier League

Det melder L'Equipe.

PREMIER LEAGUE: Zlatan Ibrahimovics fremtid i Paris skal være usikker dersom hovedstadsklubben henter Edinson Cavani. Franske L'Equipe skriver i dag at Manuel Pellegrini og Manchester City har meldt sin interesse for superspissen. Foto: AFP PHOTO / JEAN-SEBASTIEN EVRARD
PREMIER LEAGUE: Zlatan Ibrahimovics fremtid i Paris skal være usikker dersom hovedstadsklubben henter Edinson Cavani. Franske L'Equipe skriver i dag at Manuel Pellegrini og Manchester City har meldt sin interesse for superspissen. Foto: AFP PHOTO / JEAN-SEBASTIEN EVRARDVis mer

(Dagbladet): Der vi her hjemme har mer enn nok på å følge med på overganger i både Tippeligaen, Premier League og resten av Europa, er det noe annerledes på den andre siden av grensen i øst.

Der handler det meste om hvor Zlatan Ibrahimovic skal spille fotball neste år.

Svensken, som har spilt for PSG den siste sesongen og tok dem til sitt første seriemesterskap siden 1994, har den siste tiden blitt linket til Real Madrid. Det har til og med vært snakk om en retur til AC Milan.

Grunnen til at svensken skal være på vei ut portene på Parc des Princes, er at den nyansatte manageren Laurent Blanc har festet sitt blikk på Napolis Edinson Cavani.

Cavani, som i fjor ble skytterkonge i italiensk Serie A (noe Zlatan også har vært ved flere anledninger) er et av de heteste navnene på sommerens overgangsmarked, og med en utkjøpsklausul på nesten 500 millioner er Paris Saint Germain én av få klubber som har råd til storscoreren fra Uruguay.

City-interesse
Hvorvidt det da er plass til Zlatan i Paris er usikkert, men den franske avisen L'Equipe melder i dag at det har kommet en ny interessent på banen.

Manuel Pellegrini hadde sin første pressekonferanse som manager for Manchester City på onsdag, og gjorde det klart at laget hans mangler en spiss.

Det hører med til historien at han samtidig glemte at han har svenske John Guidetti i troppen, men kanskje han nå vil kompensere for blunderen ved å hente stortalentets landsmann.

Svenske Ekspressen melder også at dersom en mulighet byr seg for å gi Zlatan en kontrakt, vil City gjøre nettopp det.

Skulle det bli en overgang til Premier League for den 31 år gamle svensken, vil han kun mangle Tyskland for å ha spilt i de fem store ligaene (England, Frankrike, Spania, Italia og Tyskland).

Så langt er det kun danske Christian Paulsen og rumenske Florin Raducioiu som kan vise til denne bedriften.

GJENSYN: Zlatan senket nærmest egenhendig England da Sverige innviet sin nye storstue Friends Arena i fjor høst. Stjernespissen scoret alle Sveriges fire mål. Foto: AFP PHOTO / JONATHAN NACKSTRAND
GJENSYN: Zlatan senket nærmest egenhendig England da Sverige innviet sin nye storstue Friends Arena i fjor høst. Stjernespissen scoret alle Sveriges fire mål. Foto: AFP PHOTO / JONATHAN NACKSTRAND Vis mer