SPARKET I 2010: Gordon Strachan har vært uten arbeid i to år siden han forlot Middlesbrough. Før det hadde han stor suksess i Skottland, med tre ligatitler som Celtic-sjef. Foto: AP Photo/Scott Heppell / NTB Scanpix
SPARKET I 2010: Gordon Strachan har vært uten arbeid i to år siden han forlot Middlesbrough. Før det hadde han stor suksess i Skottland, med tre ligatitler som Celtic-sjef. Foto: AP Photo/Scott Heppell / NTB ScanpixVis mer

Denne mannen lanseres som Ståles etterfølger

Strachan vant tre ligatitler med Celtic.

(Dagbladet): Ni kamper uten seier skaper spekulasjoner rundt Ståle Solbakkens framtid som Wolverhampton-sjef.

I dag skriver Daily Express at Gordon Strachan, tidligere Leeds- og Manchester United-ving, er en «potensiell kandidat» til å overta på Molineux.

55-årige Strachan har tidligere styrt både Coventry, Southampton, Celtic og Middlesbrough, og er også lansert som ny Skottland-landslagsjef. Avisa mener at Solbakkens svake resultater kan bety at skottene får konkurranse av bruntrøyene om Strachan.

Det blir også gjort et poeng ut av at Wolves-supportere skal ha vandalisert Solbakkens bil med maling i går natt, en hendelse som etterforskes av politiet.

Solbakken sa til Dagbladet i går kveld at episoden ikke endrer på hans gode inntrykk av Wolves-fansen.

- Jeg sier det igjen: Jeg har bare gode ting å si om støtten jeg har fått, selv under den vanskelige perioden vi har vært gjennom i det siste. Jeg synes Wolves-fansen er rettferdige og fornuftige, og jeg vil gjøre alt for å skaffe dem den suksessen de fortjener.

Wolverhamptons neste kamp er borte mot Bristol City på lørdag. Bristol City ligger under streken, fire plasser under Wolves. Den norske 44-åringen erkjenner at det brenner et blått lys for ham.

- Det gjør det alltid. Jeg prøver å tenke minst mulig på det, jeg prøver å gjøre gjør det jeg kan få gjort noe med: Skaffe resultater, sier Solbakken.

Lokalavisa Shropshire Star skriver i dag at Solbakken akter å beholde soneforsvaret han har innført i Wolves-laget, på tross av påstått bekymring fra spillere.

- Jeg er ganske trygg på at vi kommer til å være blant de tre-fire lagene som slipper inn færreste mål denne sesongen, sier Solbakken til lokalavisa.

Solbakken har på det sterkeste avvist overfor Dagbladet at spillerne har klaget på metodene hans.

- Det er det eneste som er hundre prosent sikkert. Jeg og spillerne er enige om veien. Det er ikke problemet i det hele tatt, sier Solbakken.

UNDER PRESS: Ståle Solbakken sliter i Wolves og dermed kommer også ryktene om at jobben hans står i fare. Foto: Sam Bagnall / NTB scanpix
UNDER PRESS: Ståle Solbakken sliter i Wolves og dermed kommer også ryktene om at jobben hans står i fare. Foto: Sam Bagnall / NTB scanpix Vis mer