Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Denne mannen overtar Drillos jobb

- Vi takker Hamad for hans patriotiske valg.

Iraks fotballforbund har utnevnt Adnan Hamad til ny landslagssjef etter Egil «Drillo» Olsen.

Det var nyhetsbyrået Reuters som søndag sendte ut beskjeden om at Egil Olsen ikke lenger var Iraks landslagstrener etter fem måneder i jobben. Den tidligere norske landslagssjefen hadde selv ikke fått noen beskjed om den siste utviklingen så sent som mandag formiddag, bekreftet han overfor Reuters.

Hamad er i øyeblikket trener i den jordanske klubben Al Faisaly, melder nyhetsbyrået AP.

Hamad skal leies ut fra klubben i Jordan og skal starte i jobben 13. mars, ifølge Tariq Ahmed, assisterende generalsekretær i Iraks fotballforbund.

- Våre hjerter er hos Hamad som viser at han elsker landet sitt. Vi takker Hamad for hans patriotiske valg, sa Ahmed, som samtidig opplyser at Hamads kontrakt med Al Faisaly utløper i april.

Irak skal møte Qatar i Doha 26. mars, i den tredje runden av den pågående VM-kvalifiseringen.

Egil Olsen skulle etter planen ha ledet Irak i tre år sammen med assistenten Otto Ulseth.

(NTB)

IRAKS NYE TRENER: Adnan Hamad Hamad er for øyeblikket trener i den jordanske klubben Al Faisaly, men overtar Irak fra 13. mars.
IRAKS NYE TRENER: Adnan Hamad Hamad er for øyeblikket trener i den jordanske klubben Al Faisaly, men overtar Irak fra 13. mars. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media