Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Denne mannen skal redde Swansea når Bony forsvinner

Swansea låner Benfica-reserve.

KRISEBACKUP: Den 23 år gamle Benfica-eide spissen Nelson Oliveira tilbringer resten av sesongen på lån i Swansea City. Det uforløste spisstalentet får ikke spilletid i moderklubben, og leies inn til Swansea som erstatter for toppscorer Wilfried Bony, som forsvinner til afrikamesterskapet i januar. Foto: REUTERS/Pilar Olivares
KRISEBACKUP: Den 23 år gamle Benfica-eide spissen Nelson Oliveira tilbringer resten av sesongen på lån i Swansea City. Det uforløste spisstalentet får ikke spilletid i moderklubben, og leies inn til Swansea som erstatter for toppscorer Wilfried Bony, som forsvinner til afrikamesterskapet i januar. Foto: REUTERS/Pilar Olivares Vis mer

Nelson Oliveira har ikke spilt ett minutt for Benfica i serien denne sesongen. Nå skal han løse Swanseas spissproblem når Wilfried Bony drar til afrikamesterskapet i januar.

Den 23 år gamle spissen har signert en låneavtale som strekker seg ut sesongen, melder klubben på sine nettsider.

Ivorianeren Bony, Swanseas toppscorer med åtte mål denne sesongen, kan måtte stå over så mange som seks kamper på grunn av afrikamesterskapet. Med Bafetimbi Gomis som eneste reelle spissalternativ i klubben, var waliserne nærmest avhengig av å få inn nye krefter.

- Jeg vet allerede litt om Swansea og deres måte å spille på. Det var en enkel avgjørelse, sier portugiseren.

Oliveira har spilt 14 kamper for Portugals A-landslag, men står bokført uten minutter i hjemlig serie denne sesongen. I mesterligaen fikk han et lite innhopp i Benficas siste gruppekamp mot Bayer Leverkusen. (NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media