- Denne mannen svekker United

Smalling starter Manchester-derbyet.

VIKAR: Chris Smalling sleit selv med skade forrige helg. Nå går den tidligere Fulham-stopperen rett inn på United-laget mot City, fordi både Rio Ferdinand og Jonny Evans er skadd. Foto: Scanpix/AP
VIKAR: Chris Smalling sleit selv med skade forrige helg. Nå går den tidligere Fulham-stopperen rett inn på United-laget mot City, fordi både Rio Ferdinand og Jonny Evans er skadd. Foto: Scanpix/AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Fotballstudio: United - City kl. 13. 45 lørdag

(Dagbladet): Chris Smalling (21) har bare spilt fra start i tre ligakamper for Manchester United.

På Old Trafford kl. 13.45 i morgen er han Nemanja Vidics stoppermakker i toppoppgjøret og byderbyet mot Manchester City.

Det bekreftet United-sjef Alex Ferguson på en pressekonferanse i Manchester i dag.

- Rio Ferdinand er ute i et par uker med et leggproblem, og Jonny Evans ble skadd på trening med Nord-Irland. Så Chris Smalling spiller. Jeg er sikker på at Chris vil gjøre det bra, sier United-sjefen til klubbens hjemmeside.

Ronny Johnsen er tidligere United-stopper og står bak boka «Fortellingen om Manchester United». Han skulle helst sett Ferdinand fra start i byderbyet.

Rio-knagg - Å ha stabilitet bak er en av de viktigste knaggene til Ferguson, og Vidic og Rio er en av Fergusons knagger. Med Ferdinand ute er United svekket, sier Johnsen til Dagbladet.

TV 2-ekspert Claus Lundekvam gleder seg til byderbyet som nøytral Premier League-fantast, og han er enig med Johnsen om betydningen av Ferdinands fravær.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer