TAR OVER WOLVES: Dean Saunders, her som Bradford-spiller på et eldre bilde, blir Wolverhampton-manager etter Ståle Solbakken. Foto: SCANPIX/as/ REUTERS
TAR OVER WOLVES: Dean Saunders, her som Bradford-spiller på et eldre bilde, blir Wolverhampton-manager etter Ståle Solbakken. Foto: SCANPIX/as/ REUTERSVis mer

Denne mannen tar over etter Ståle Solbakken

Dean Saunders fra Doncaster til Wolverhampton.

(Dagbladet): Dean Saunders får jobben som Wolverhampton-manager etter sparkingen av Ståle Solbakken i går kveld.

Det bekrefter Saunders' nåværende arbeidsgiver, Doncaster Rovers, på sine hjemmesider.

- Vi har fått til en god avtale for Doncaster, og arbeidet med å finne en erstatter er allerede i gang. Vi fortsetter jakten på opprykk til Championship, sier styreformann Gavin Baldwin.

- Jeg har snakket med Dean og takket ham for den fantastiske jobben han har gjort, og ønsket ham alt vel i fremtiden, sier Baldwin.

Saunders har en lang karriere bak seg som spiller for klubber som Liverpool, Aston Villa og Galatasaray. Som manager ledet han Wrexham før han tok over Doncaster i september 2011.

Avtalen med Wolverhampton skal ifølge britiske medier være en ettårskontrakt med mulighet for forlengelse, men dette er ikke bekreftet.

Ståle Solbakken fikk sparken i går kveld, FA-cuptapet for Luton ble hans siste i Wolverhampton. I dag ble nordmannen tilbudt trenerjobben i Vålerenga, men Solbakken takket nei.