Denne «matadoren» står i veien for Ronaldo

Raul kan velte rekordovergangen. Her er «Dagens Ronaldo» fra Dagbladet.no.

(Dagbladet.no): «Dagen er ikke helt den samme uten», proklamerer en av våre konkurrenter. Her er lørdagens nyheter om Cristiano Ronaldo, gitt deg av Dagbladet.no.

Manchester United-supportere over hele verden kan senke skuldrene, skal man tro den ikke altfor seriøse tabloiden Daily Star.

Real Madrid skal nemlig ikke være villige til å tilby en lønningspose på småpene tre millioner kroner i uka som det har blitt pratet om tidligere, og som er nær det dobbelte av hva de best betalte spillerne i verden tjener i dag.

I stedet må verdens sannsynligvis beste fotballartist forvente seg en inntektsreduksjon, sammenlignet med hva han er vant med fra Manchester.

Årsak: Raúl González Blanco; Real Madrids legendariske kaptein med nummer sju på ryggen.

Raúl skal nemlig ha en klausul i kontrakten sin som medfører at han til enhver tid skal være den best betalte spilleren i klubben. 

I en alder av 31 år, og ikke like uerstattelig som i velmaktsdagene rundt tusenårsskiftet, skal Real Madrid ha vegringer mot å utløse klausulen og tilby Raúl ny kontrakt, selv om han leverte en god sesong sist.

Dermed må Ronaldo innfinne seg med samme lønn som den aldrende spisstjernen, Fabio Cannavaro og Iker Casillas i tillegg til at han taper store penger på å fraskrive seg rettighetene til egne bilder.

MATADOREN SOM KAN TEMME RONALDO: Raul skal angivelig ha en kontraktsklausul som til enhver tid skal sørge for at Real-kapteinen er den best betalte spilleren i klubben. Det kan velte en overgang for Cristiano Ronaldo. Foto: Reuters/Scanpix
MATADOREN SOM KAN TEMME RONALDO: Raul skal angivelig ha en kontraktsklausul som til enhver tid skal sørge for at Real-kapteinen er den best betalte spilleren i klubben. Det kan velte en overgang for Cristiano Ronaldo. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer

U-sving

Bilderettigheter skal Manchester United være villige til å tilby, samt en ny og forbedret lønnsavtale til sin portugisiske juvel, ifølge klubbkilden til den ikke alltid etterrettelige Daily Express.

Og Ronaldo selv skal være på nippet til å ombestemme seg etter at han mer enn insinuerte at han kunne tenke seg et liv i Madrid.

Ifølge avisen skal hovedpersonen selv ha fortalt venner og familie at han er misfornøyd med den unnvikende opptredenen til Real Madrid i såpeoperaen som snart er i ferd med å nå sitt klimaks.

I stedet skal han være villig til å sverge midlertidig troskap til sir Alex Ferguson og Manchester United for i år.

Denne «matadoren» står i veien for Ronaldo
HODEPINE?: Cristiano Ronaldo skal nå være i tvil om hvor veien går videre, og heller angivelig mot å bli i Manchester United.