- Denne missen vil han huske hele livet

Mkhitaryan «skjønner ikke hva som var galt».

(Dagbladet): Borussia Dortmund - Real Madrid 2-0 (sammenlagt 2-3).

Henrikh Mkhitaryan var blant de som var mest skuffet etter Borussia Dortmunds til slutt mislykkede comeback mot Real Madrid i går kveld.

Armeneren spolerte tre kjempesjanser i Champions League-kvartfinalen, og spesielt den etter halvspilt andre omgang var enorm:

Mkhitaryan ble spilt perfekt fri av Marco Reus, gjorde første del riktig da han dro seg forbi Iker Casillas i Madrid-målet, men da verket skulle fullføres gikk det galt: Armeneren skjøt i stolpen for åpent mål.

«Utrolig» og «horror miss» er bare to beskrivelser av bommen dagen derpå.

- Et stolpetreff han vil huske hele livet, skriver Marca, via Bild.

Skulle gjort det bedre - Det tredje målet hadde gitt oss ekstraomganger, men vi manglet litt som lag, og personlig skulle jeg ha gjort det bedre ved en eller to anledninger. Vi viste at det umulige kan bli mulig, men dessverre klarte vi ikke fullføre. Vi manglet de ekstra fem prosentene, sier Henrikh Mkhitaryan selv, ifølge Uefa.

Ifølge Kicker var han enormt skuffet over missene i går kveld.

- Jeg vet ikke hva som er galt med meg, sier Mkhitaryan.

Dortmund dominerte kampen også etter 2-0, og det så lenge ut til at Real Madrids avansement skulle ryke med Cristiano Ronaldo på benken. Men sånn gikk det altså ikke.

- Etter første omgang følte vi at vi kunne score fire eller fem mål, sa Dortmunds midtbanespiller Oliver Kirch etterpå, mens forsvarer Mats Hummels skrøt av hjemmefansens bidrag.

- Fansens støtte var helt fantastisk. Vi kunne nesten ikke gi instruksjoner til hverandre på banen i førsteomgang fordi de heiet så høyt.

- Lag en video Dortmund-trener Jürgen Klopp var stolt av spillerne sine etter kampen.

- Da jeg ga en «high five» til Neven Subotic etter kampen fortalte han meg hvor stolt han er over å være en del av dette laget, og det er akkurat sånn jeg også føler det, sier han.

- Dette er en kamp for arkivene. De må lage en video, og alle lag som taper første kamp 0-3 må få se den for å overbevise dem om at det fortsatt er mulig, sa han etter 2-0-seieren.