Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Denne morgenen var ikke så bra

Her er intervjuet Roy Hodgson ikke fikk gjøre med pressen tilstede.

SER ETTER OPPTUR: En seier over Manchester United på Old Trafford i helga vil kanskje gi Roy Hodgson litt mer pusterom. Kanskje.Foto: SCANPIX/AFP/PAUL ELLIS
SER ETTER OPPTUR: En seier over Manchester United på Old Trafford i helga vil kanskje gi Roy Hodgson litt mer pusterom. Kanskje.Foto: SCANPIX/AFP/PAUL ELLIS Vis mer

Følg FA-cupens tredje runde i fotballstudio fra lørdag kl. 13.45!

(Dagbladet): Ryktene om Roy Hodgsons avgang har florert og tiltatt i styrke etter at Liverpool ble ydmyket på Ewood Park i helga.

I dag valgte Liverpool og Hodgson å droppe den ukentlige pressekonferansen før FA-cupkampen mot Manchester United i helga.

I stedet gjorde manageren et intervju med klubbens hjemmesider, i det man vel kan kalle noe mer kontrollerte former.

Spørsmål om Hodgsons trenerframtid er ikke overraskende fraværende i samtalen, men Liverpool-sjefen håper at laget kan slå tilbake mot kritikken med en god prestasjon mot United på Old Trafford.

Det mener han en nær skadefri tropp gir et godt grunnlag for.

- Denne morgenen var ikke så bra. Paul Konchesky fikk seg en smell i kampen (mot Blackburn), og Martin Skrtel har en liten strekk i magen, men prognosene viser at begege skal være klare i morgen. Det vil bety at bare Jamie Carragher er skadet, det er ganske fantastisk på dette stadiet å ha så få skader, sier Hodgson.

Mot Manchester United vil han også ha alle midbanespillerne tilgjengelige.

- Raul Meireles har kommet bemerkelsesverdig raskt tilbake, og det er første gang på lenge at vi har kunnet disponere Lucas, Steven Gerrard og Meireles på samme tid, sier Roy Hodgson.

Forstår fansens forventninger
Avlysningen av den oppsatte pressekonferansen forteller selvfølgelig om en manager under sterkt press.

Under tapet for Blackburn skrek deler av supporterne etter 63-åringens avgang, og Hodgson ble møtt med samme beskjed i grafittien som dekket murveggen utenfor treningsfeltet i går kveld.

Hodgson forstår fansens frustrasjon.

- Det er viktig at supporterne skjønner at vi forstår deres høye forventninger til klubben og laget. Vi har høye forhåpninger og ambisjoner, vi også. Hver eneste gang vi går på banen ønsker vi å gjøre drømmene våre virkelige, og levere spill som gir oss gode resultater. Det er vondt når det ikke skjer, og supporterne sier klart fra hva de mener om oss. Vi lider alle i denne situasjonen, sier han.

- Kampen mot Manchester United gir oss en sjanse til å vise oss frem i en høyt profilert kamp, en storkamp der vi har mulighet til å slå tilbake og legge det bitre tapet for Blackburn bak oss. Vi gjorde en dårlig, dårlig defensiv kamp som slapp inn de målene vi gjorde, og vi er alle veldig skuffet over det, sier Hodgson før kampen mot det han kaller klubbens argeste rival.

Rivaliseringen motiverer
Nettopp rivaliseringen mellom de to storklubbene tror Roy Hodgson også kan bli en hjelpende hånd for Liverpool i helga.

Han mener tonen i spillergruppa er positiv og offensiv før møtet med Alex Fergusons menn.

- Det er ikke vanskelig å få spillerne til å fokusere før et møte med et lag som Manchester United, sier Hodgson.

- I går fikk spillerne en fridag, så jeg har ikke sett dem siden tapet for Blackburn før jeg møtte dem i formiddag. Stemningen var veldig god i formiddag, sier Liverpool-sjefen.

Ifølge PA følte Liverpool at et møte med pressen ville bare ført til en en rekke spørsmål om Roy Hodgsons egen framtid.

Intervjuet med Liverpoolfc.tv inneholder ingen sånne.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling