GNIEN: NFL-stjerna Rob Gronkowski har tjent 130 millioner gjennom karrieren, men har ikke rørt et øre. Faktisk går han fortsatt i favoritt-jeansen fra videregående. Foto: Peter Casey-USA TODAY Sports
GNIEN: NFL-stjerna Rob Gronkowski har tjent 130 millioner gjennom karrieren, men har ikke rørt et øre. Faktisk går han fortsatt i favoritt-jeansen fra videregående. Foto: Peter Casey-USA TODAY SportsVis mer

Denne NFL-stjerna har tjent 130 millioner i karrieren - men ikke brukt ei krone

Rob Gronkowski.

(Dagbladet): Det vakte oppsikt da verdens best betalte idrettsutøver, bokseren Floyd Mayweather jr. tidlig i år viste fram bilsamlingen sin, hvor tre av bilene alene er verdt over 15 millioner kroner hver. Ja, også så vi privat-jeten i bakgrunnen, da.

Det står i sterk kontrast til NFL-stjerna Rob Gronkowski.

26-åringen som spiller for New England Patriots har tjent snaut 130 millioner kroner i løpet av sin karriere, men har ikke brukt ei krone. Alt er satt til sparing.

Det er Business Insider som skriver dette. De har fått tilgang til «The Gronks» kommende selvbiografi, «It's Good to be Gronk»:

«Per dags dato har jeg fortsatt ikke rørt et øre av kontraktspengene fra NFL. Jeg lever kun av pengene jeg tjener på markedsføring, og har ikke brukt det på dyre biler, smykker eller tatoveringer. Jeg bruker fortsatt favorittjeansen fra videregående», skriver Gronkowski.

New York Post skriver at Gronkowski «kan være en dust en gang i blant», men han er langt fra dustete når det gjelder økonomisansen.

Ifølge avisa investerer Gronkowski utelukkende i fond.