Denne perlescoringen var Wollf Eikrems første i Tippeligaen

Vil han gjenta bedriften i kveld? Kjøp tilgang til kampen her.

(Dagbladet): • Følg Molde-Lillestrøm i vårt fotballstudio fra 19.00

Magnus Wolff Eikrem scoret sitt første mål i Tippeligaen mot kveldens motstander Lillestrøm i fjorårets møte på Aker stadion. Målet kom etter 29 minutter på et velregissert Molde-angrep.

- Det var på tide at jeg traff. Hvor godt det var vet jeg ikke, men målet var ekstremt viktig. Vi vinner på en dårlig dag, og dette resultatet er utrolig viktig, sa Eikrem til TV 2 etter kampen.

Målet, som ble kampens eneste, kan du se i i videovinduet øverst. Wolff Eikrem ble senere hedret med en plassering på «årets lag» etter den gode sesongen han hadde for seriemester Molde.

Godt tak på Lillestrøm Molde har et godt tak på Lillestrøm, og laget har ikke tapt noen av de seneste 10 seriekampene mot de gulkledde. Vi må helt tilbake til mai 2006 for å finne sist Lillestrøm slo Molde.

I fjorårets oppgjør ble bortelaget snytt for et klart straffespark da Frode Kippe ble dratt rett i bakken av Daniel Chima Chukwu, situasjoen kan du se i sammendraget over.

- Jeg sa til Chima i pausen at han ikke må holde sånn. Jeg synes det var straffe, han rev ham ned, sa Sølskjær etter kampen den gangen.

Lillestrøm er sammen med Stabæk de eneste lagene som ikke har vunnet en kamp i Tippeligaen denne sesongen. Molde risikerer å ligge hele fem poeng bak serieleder Rosenborg etter kampen i kveld.