Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Denne pjokken snøt Winters for scoring

11-årig linjedommer mot Brann.

(Dagbladet.no): Han slapp heldigvis å få kastet biljardkuler etter seg, 11-åringen som i går gikk på linja da Brann møtte Malaga i Spania.

Han slapp imidlertid ikke unna Robbie Winters\' vrede da skotten trodde han hadde gitt rødtrøyene 2-0 - bare for å finne ut at 11-åringen hadde markert for offside.

- 2-0-scoringen var jo helt glimrende. Det var ikke i nærheten av offside. Men det var den eneste feilen han gjorde, 11-åringen som sto der, sier Mons Ivar Mjelde til bt.no.

Der og da greide ikke Winters å se det parodiske i situasjonen, Brann-spissen feiret målet grundig og ble mektig irritert over annulleringen.

Etterpå var sinnet erstattet med smil.

- Veldig frustrerende, det var ikke offside. Men det er OK nå, jeg mister ikke nattesøvnen min av dette, sier han til brann.no.

Spiss i grilldress

Ifølgte bt.no fikk også Malaga et mål underkjent for offside av den samme gutten, men denne skal ikke ha vært like graverende.

LINJEGUTT: Allerede på oppvarmingen var 11-åringen skjerpet og konsentrert på sidelinja. Foto: brann.no
LINJEGUTT: Allerede på oppvarmingen var 11-åringen skjerpet og konsentrert på sidelinja. Foto: brann.no Vis mer

Brann vant uansett 1-0 mot spanjolene, som ligger på andreplass i den nest øverste divisjonen.

11-åringen var ikke det eneste spesielle innslaget i kampen. Ifølge BA stilte spissen på det B-pregede Malaga-mannskapet i grilldress, og halvparten av spillerne manglet nummer på draktene.

Langt verre enn den annullerte Winters-scoringen var det at Erik Huseklepp brakk ankelen, og trolig er ute av spill i tre måneder.

image: Denne pjokken snøt Winters for scoring
image: Denne pjokken snøt Winters for scoring
<B>HISSET OPP WINTERS:</B> 11-åringen fikk nok noen skotske gloser da han annullerte Robbie Winters 2-0-scoring for offside. Etterpå gikk han uansett stolt av banen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media