- Denne pulja er den sterkeste jeg har sett noen gang. Det er helt vilt

Spanias storscorer lover Norge trøbbel i kveld.

VIL SENKE NORGE: Spania storscorer Marta Gonzalez Mangue preger som vanlig toppscorerlista i et håndballmesterskap.Hun er i storform i OL og gleder seg til å hamre løs mot de norske målvaktene i kveld. Foto: AFP PHOTO/ JAVIER SORIANO
VIL SENKE NORGE: Spania storscorer Marta Gonzalez Mangue preger som vanlig toppscorerlista i et håndballmesterskap.Hun er i storform i OL og gleder seg til å hamre løs mot de norske målvaktene i kveld. Foto: AFP PHOTO/ JAVIER SORIANO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LONDON (Dagbladet): Både Norge og Spania er klare for OL-kvartfinale uansett utfall av den siste gruppespillkampen i Copper Box i Olympiaparken i kveld.Uviktig er oppgjøret dog ikke:

Om Norge skal unngå Russland eller Brasil i kvartfinalen, så er det norsk seier med tre mål eller mindre, eller uavgjort, som gjelder i kveld. Da venter trolig Kroatia i kvartfinalen.

Spansk suksess Ved uavgjort eller norsk tap, så blir neste hinder på veien mot å forsvare OL-gullet fra Beijing langt tøffere.

Kveldens motstander Spania har etablert seg som et lag som ofte er med blant de fire beste. I de senere år har de spilt minst semifinale i VM 2011 (vant bronse), VM 2009 og EM 2008 (sølv bak Norge).

- Drømmer om å vinne - Ja, vi kommer ofte til semifinalen i mesterskap, og jeg håper det blir slik denne gangen også, sier laget storscorer Marta Gonzalez Mangue til Dagbladet og smiler.

Hun legger ikke skjul på at de spanske kvinnene har løfta ambisjonene som følge av nasjonens stadig sterkere resultater.

- Vi håper på og drømmer å vinne OL. Det er dette vi trener beinhardt for, og vi har tatt steg for steg i flere år nå. Vi føler at vi er klare til å gå helt til topps, men samtidig vet vi at det kommer til å bli tøft, sier Marta Mangue.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer