IKKE IMPONERT: Den tyske storavisa Bild slår til med denne tittelen etter Odd-kampen. Foto: NTB Scanpix/Bild
IKKE IMPONERT: Den tyske storavisa Bild slår til med denne tittelen etter Odd-kampen. Foto: NTB Scanpix/BildVis mer

- Denne seieren stinker

Tysk storavis om Borussia Dortmund etter Odd-kampen.

(Dagbladet): - Først kaos, så galla. Men denne seieren stinker litt for trener Thomas Tüchel, skriver den tyske avisa Bild.

Avisa skriver at det som skulle bli en lekende lett kamp, utviklet seg til å bli en «skam», før Borussia Dortmund leverte et sensasjonelt comeback.

Det tyske storlaget skjønte ikke hva som traff dem i Skien da Odd gikk opp til 3-0 etter 22 minutter. Tyske Der Spiegel skriver at Dortmunt vinner «til tross for store forsvarsfeil».

Til Dagbladet sier den tyske manageren Thomas Tüchel at han var imponert over Odd. Han er langt fra sikker på om mannskapet hans tar seg videre.

- Vi har lært leksen fra i dag. Om vi ikke hadde gjort det, ville det vært svakt av oss. Vi er selvsikre på at vi vil vinne returkampen, men dette er fotball. Dette var en spektakulær kamp, men neste uke vil vi være klar med en topp prestasjon, sier Tüchel.

Stiller med B-lag Men til tross for den utrolige starten klarte ikke mannskapet til Dag-Eilev Fagermo å unngå tap mot det tyske storlaget.

Med 3-4 som utgangspunkt i Tyskland om en snau uke, er det ikke mange som levner det norske laget noen stor sjanse. Det gjør heller ikke Odd-treneren, som melder at han vil sende utpå B-laget i Tyskland.

- Jeg kommer til å stille delvis med et B-lag. Vi har en viktig kamp mot Stabæk borte etterpå, sier Fagermo.

På spørsmål om hvilket resultat Odd måtte ha hatt med seg til Tyskland for at det fortsatt skulle vært en mulighet, svarte Fagermo «3-1».

- Stolt Til tross for tap var det en meget stolt trener som møtte pressen etter kampen.

- Jeg er stolt av det vi gjorde. Men etterhvert ble vi slitne og da var det klasseforskjell på lagene, sier Fagermo.

Dortmund-stjernen Mats Hummels lot seg blant annet begeistre av Odds Rafik Zekhnini (17). Midtstopperen kunne ikke tro at han var 17 år gammel.