Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Eliteserien: Stabæk-Odd

Denne situasjonen får Odd-profilen til å reagere: - Så kynisk som det kan få blitt

Fredrik Oldrup Jensen mener Stabæk-spiller Daniel Granli saboterte Odds spill i går.

«PROFESSIONAL FOUL»: Daniel Granli river ned Fredrik Oldrup Jensen. Oldrup Jensen mener det er sabotasje. Video: Fotball Media Vis mer Vis mer... Vis mer

(Dagbladet): Tre minutter på overtid i gårsdagens kamp mellom Stabæk og Odd, da Stabæk ledet 1-0, fikk Odd en fin kontringsmulighet.

Midtbanemotor Fredrik Oldrup Jensen stormet fremover. Daniel Granli, som kun hadde vært på banen i ett minutt, sprintet hjemover. Granli var imidlertid langt bak Oldrup Jensen.

Til slutt valgte Granli å rive ned Oldrup Jensen. Granli fikk et - etter regelboka - korrekt gult kort for det som var en såkalt «professional foul», og ble hyllet av Stabæk Support.

- Oi, oi, oi, oi. Det er det klareste gule kortet jeg har sett på lang, lang tid. Utrolig irriterende for motstanderlaget, meldte Eursosport-kommentator Kim Robin Haugen.

Oldrup Jensen ble ikke felt som bakerste mann, og ble heller ikke fratatt en klar scoringsmulighet. Dommer Trond Ivar Døvle gjorde det rette, ifølge regelboka.

- Så kynisk som det kan bli

Likevel reagerer Oldrup Jensen.

- Jeg så at han kom bak meg, og tenkte at han kom til å rive meg ned. Der og da ble jeg jævlig irritert, men jeg hadde sikkert gjort det samme selv, sier Oldrup Jensen til Dagbladet.

- Det er så kynisk som det kan få blitt. Men jeg tror alle hadde gjort det. Det er på en måte godtatt å gjøre det Granli gjorde, fortsetter han.

Like etter Granlis gule kort punkterte Luc Kassi kampen for Stabæk da han satte inn 2-0.

- Sabotasje

Oldrup Jensen mener at han hadde fått kjeft hvis han ikke hadde gjort det samme som Granli i en lignende situasjon.

- De tenker på hva som trengs for å få tre poeng. Men det er jo sabotasje, og han gjør det helt bevisst.

- Bør det bli delt ut røde kort for sånne handlinger?

- Jeg har tenkt på det. Men da blir det vanskelig å vite hvor linja skal ligge, sier Oldrup Jensen.

Dagbladet har per mandag ettermiddag ikke fått tak i Daniel Granli.