Denne situasjonen gjorde Odd-spillerne rasende

- Nå kan Molde bare sprette champagnen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• LSK - Odd 2-0 (1-0)

ÅRÅSEN (Dagbladet): - Molde kan bare sprette champagnen, sier Dag-Eilev Fagermo (47) i pressesonen etter 2-0-tapet for Lillestrøm.

Odd-treneren hadde ledet guttene sine gjennom 15 strake kamper med poengfangst før kveldens oppgjør på Åråsen. Den rekken satte scoringene til Petter Vaagan Moen og Stian Ringstad en effektiv stopper for.

- Det er avgjort. Det er bare til å si gratulerer til Molde. Gullet er deres nå, sier Odd-spiller Ole Jørgen Halvorsen til Dagbladet.

- Molde kan juble. De har nok førsteplassen spikret nå, sier Vaagan Moen til Dagbladet.

Må et mirakel til Det var utvilsomt en skuffet Skien-gjeng som møtte media etter lagets første tap siden hjemmemøtet med nettopp Lillestrøm 11. mai.

Selv om Odds spillere og trenere ikke hadde grunn til å deppe for mye over selve prestasjonen, medførte resultatet at det var mulig for dem å trekke en lite oppløftende konklusjon:

Med elleve poeng forsprang og bare seks kamper igjen å spille, må det nærmest et mirakel til om Molde ikke tar sitt tredje seriegull på fire år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer