OVERRASKENDE SEIER: Sveriges Björn Ferry knuste alle på dagens verdenscupsprint etter en litt spesiell oppladning. Foto: AP Photo / Darko Bandic / NTB Scanpix
OVERRASKENDE SEIER: Sveriges Björn Ferry knuste alle på dagens verdenscupsprint etter en litt spesiell oppladning. Foto: AP Photo / Darko Bandic / NTB ScanpixVis mer

Denne sjokkfrokosten sikret skiskytterveteranen seieren i ettermiddag

- Det er det samme hva du spiser.

(Dagbladet): Den svenske veteranen Björn Ferry vant i dag, noe overraskende, verdenscupsprinten i slovenske Pokljuka.

35-åringen hadde ikke vunnet i verdenscupen siden januar 2011, og dagens triumf er hans sjette i verdenscupen.

Han vant med halvannet sekund ned til russiske Anton Sjipulin.

Overrasket - Man blir litt overrasket, «ja, der vant man». Jeg hadde heller sett at det kom for noen uker siden, men det er jævlig deilig i dag også, sier Ferry til svensk TV 4, ifølge Expressen.

Ole Einar Bjørndalen ble beste nordmann på sjetteplass, mens de andre norske havnet et godt stykke bak.

Dagens snakkis er uansett utvilsomt vinnerfrokosten til Björn Ferry, som lagkompis Fredrik Lindström la ut bilde av på Twitter i morges.

Etter løpet røpet vinneren hva den besto av.

- Mislykket - Det var mislykket grøt, sånn med harde havregryn. Jeg la på en pannekake og Kellogg's Frosties. Det var en meningsløs blanding, jeg vil ikke anbefale den til noen, sier han og fortsetter:


- I OL prøvde jeg å spise risengrynsgrøt, som Charlotte Kalla, men det fungerte best for henne, så egentlig er det vel det samme hva du spiser.

Faktum er at det ble seier noen timer etter at sjokkfrokosten var inntatt. Fredrik Lindström vet i hvert fall hva han skal spise framover.

- I morgen vet jeg hva jeg skal spise til frokost. Ferrys cornflakesspekkede pannekakegrøt var en vinner. Grattis, Bjørn Ferry, skriver han på Twitter i ettermiddag.