Denne skal gi Bobil-Bjørndalen OL-suksess

Men innholdet holder han hemmelig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For å stille optimalt forberedt til sitt sjette og siste OL, så er en bobil til 1,7 millioner kroner et av grepene skiskytterlegenden har tatt.
 
- Slik kan jeg hele tiden ha bobilen stående i nærheten av skytebanen. Etter å ha trent er det bare rett i dusjen, skifte, spise og slappe av. Det er viktig å få de tingene optimalt, og det er helt rått hvor mye tid jeg sparer på å reise rundt og bo i bobil, sier Ole Einar Bjørndalen til Dagbladet.
 
Blir dokumentar Dermed følger Bobil-Bjørndalen i fotsporene til Petter Northug, som har opparbeidet seg status som bobilkonge.

Globus Media, selskapet bak dokumentaren Sirkus Northug jobber nå med en dokumentar om Bjørndalen, som skal sendes på TV 2 i januar.
 
Luksusen bak bobildøra er noe av det dokumentarskaperne har fått eksklusivt. Derfor får ikke Dagbladet lov til å filme eller ta bilder inne i bobilen, men her finnes det to soveavdelinger, en sofadel, eget kjøkken, dusj og toalettfasiliteter.

Og TV, selvsagt. Det er viktig når det skal hviles og restitueres mellom treningsøktene.
 
Førerkort i sommer - Jeg tok førerkort for motorvogn inntil 7,5 tonn i sommer. Nå kan jeg parkere rett ved de beste treningsanleggene, sier Bjørndalen og smiler.
 
I videoen kan du se Bjørndalen forteller mer om livet på landeveien, om hvordan han reagerte da han i sommer tok en tur i bankboksen for å se på de 50 medaljene han har vunnet i VM- og OL-sammenheng - og ikke minst om hva Bjørndalen ønsker å bidra med om han blir valgt inn i IOC under OL i Sotsji.

Klarer han 100? Tror du forresten av Ole Einar Bjørndalen klarer å runde 100 seirer i skiskyting? Han står med 94 totalt i dag, og har bare en sesong på seg til å klare den historiske milepælen.

Hva Ole Einar selv tror får du også svar på i videoinnslaget.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer