Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Denne spissen koster 1,24 millarder

David Villa.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Andrej Sjevtsjenkos trege start i Chelsea skal ha fått Chelsea til å vurdere et kjøp av Valancia-spiss David Villa.

Spekulasjonene møtes med et gigantisk tall i Spania.

Valencia-president Juan Soler sier til nyhetsbyrået PA at Chelsea må grave rekorddypt i lommeboka dersom 25-åringen skal flytte fra Mestalla til Stamford Bridge.

- Vi har ingen planer om å selge ham. Men hvis det finnes en klubb som er interessert, så kan de bare sette seg ned og forhandle på kjøpsklausulen. Den er for tida på 150 millioner euro (1,24 millarder kroner), sier Soler.

Verdens hittil største overgangssum ble utbetalt i 2001, da Zinedine Zidane gikk fra Juventus til Real Madrid for 563 millioner kroner.

Den kan bli stående litt til.

Soler har ikke hørt noe fra Chelsea, som bare i fjor gikk med over milliarden i minus i regnskapet. Men det gjør ingenting så lenge eieren Abramovitsj er god for ytterligere 137 milliarder.

Villa har kontrakt med de hvitkledde fram til 2013.

FLITTIG MÅLSCORER: Her scorer David Villa på straffe i privatkamp mot Argentina. Nå forteller ryktene at Chelsea ønsker seg angriperen til London. Foto: Scanpix/Reuters
FLITTIG MÅLSCORER: Her scorer David Villa på straffe i privatkamp mot Argentina. Nå forteller ryktene at Chelsea ønsker seg angriperen til London. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

- Jeg møtte Amedeo Carboni (sportsdirektør) i dag tidlig, og han nevnte ingenting om at at Chelsea er interessert i spissen vår. Vi har hørt rykter, det er alt, sier Soler.

Den tidligere Zaragoza-spissen scoret 25 seriemål i den spanske ligaen i fjor. Denne sesongen har han notert fem mål på 12 kamper.

image: Denne spissen koster 1,24 millarder
Hele Norges coronakart