FAVORITT:  Louis van Gaal. FOTO: NTB SCANPIX
FAVORITT: Louis van Gaal. FOTO: NTB SCANPIXVis mer

Denne stjernetrioen kan havne i United hvis van Gaal blir manager

Totalkostnad: Én milliard.

(Dagbladet): Nederlenderen Louis van Gaal (62) skal være på vei inn i avgjørende forhandlinger med Manchester United.

Etter fiaskoen med David Moyes (51) ønsker klubben å ha på plass en erstatter i god tid før oppkjøringen til en ny sesong.

Ifølge flere engelske aviser, deriblant Daily Mail, skal van Gaal ha blitt spurt om hvilke spillere han eventuelt ønsker å handle inn til Old Trafford.

Svaret er angivelig den tyske trioen Toni Kroos, Marco Reus og Mats Hummels.

Mest aktuell Louis van Gaal skal være den heteste mannen i kikkerten til Manchester United, sammen med Real Madrid-trener Carlo Ancelotti. Sistnevntes knallsuksess med Real Madrid tyder imidlertid på at han ikke lenger er aktuell.

van Gaal skal etter planen lede Nederland gjennom det kommende VM i Brasil. Etterpå står Guus Hiddink klar til å overta jobben.

UNITED-MÅL:  Toni Kroos, Bayern München. FOTO: NTB SCANPIX
UNITED-MÅL: Toni Kroos, Bayern München. FOTO: NTB SCANPIX Vis mer

Det er på det rene at David Moyes ikke lyktes spesielt med sine United-kjøp. Blant annet er Marouane Fellaini allerede blitt stemplet som en flopp. Sagt på spøk: En hårreisende sådan.

Det nye United-treneren vil trolig få et bra armslag til å handle nye spillere i det kommende overgangsvinduet. For at denne biten av jobben skal kunne gjennomføres best mulig, er det viktig å få på plass Moyes-erstatteren så tidlig som mulig.

Én milliard Toni Kroos, Marco Reus og Mats Hummels spiller i dag for henholdsvis Bayern München, Borussia Dortmund og Borussia Dortmund. De totale kostnadene for trioen kan komme på 100 millioner pund, eller rundt én milliard kroner, skriver Daily Mail.

Dette er ikke småpenger, og trolig vil United ha behov for enda flere spillere.

Et annet stort spørsmål for van Gaal vil være hvordan han skal forme trenerteamet. Han har angivelig et ønske om å ta med seg keepertrener Frank Hoek fra det nederlandske landslaget.

Men kontinuitet er viktig. Derfor vil det trolig være plass til for eksempel Ryan Giggs i det kommende trenerapparatet som skal etableres på Old Trafford.

Utsatt Det var ventet at van Gaal skulle offentliggjøre det nederlandske VM-laget i dag. Dette er imidlertid utsatt til i neste uke. Årsaken skal angivelig være de pågående forhandlingene med Manchester United.

UNITED-MÅL:  Marco Reus, Borussia Dortmund. FOTO: NTB SCANPIX
UNITED-MÅL: Marco Reus, Borussia Dortmund. FOTO: NTB SCANPIX Vis mer

Samtidig forbereder United seg til lørdagens kamp mot Sunderland. En 7. plass på tabellen er selvsagt katastrofe. Nå jobbes det på spreng i kulissene på Old Trafford.

UNITED-MÅL:  Mats Hummels, Borussia Dortmund. FOTO: NTB SCANPIX
UNITED-MÅL: Mats Hummels, Borussia Dortmund. FOTO: NTB SCANPIX Vis mer