Denne superkontrakten får fram Cristiano Ronaldos gullglis

Kan bli verdens best betalte fotballspiller.

 GULLGLISET:  Cristiano Ronaldo kommer hjem til Madrid med en gullkontrakt liggende klar. Foto: Francisco Leong / AFP / NTB scanpix.
GULLGLISET: Cristiano Ronaldo kommer hjem til Madrid med en gullkontrakt liggende klar. Foto: Francisco Leong / AFP / NTB scanpix.Vis mer

(Dagbladet): Real Madrid har vært ute og raslet med sablene tidligere i sommer. Klubben har vært på en desperat jakt etter Neymar, Bale, Cavani og Falcao, uten at de har lykkes i å hente verdensstjernene.

Nå vil klubben gjøre alt som står i sin makt for å beholde sin toppscorer, Cristiano Ronaldo.

Best betalte Real Madrids president Florentino Perez har aldri vært redd for å bruke store summer

Ifølge Goal.com vil klubben betale 132 millioner pund (1,18 milliarder kroner) over fem år for å sikre at de ikke mister spilleren.

- Jeg vil bygge Real Madrid rundt Cristiano Ronaldo. Og jeg vil at Ronaldo skal bli den best betalte spilleren i verden, sier Perez ifølge Goal.com.

Den nye kontrakten gjør han til verdens best betalte fotballspiller. Cristiano Ronaldo blir lang bedre betalt enn Lionel Messi (99 millioner i året), Falcao (106,4 millioner i året) og Samuel Eto'o (151 millioner i året), skriver nettstedet. (Dette er kun grunnlønn. Spillerne kan ha bonuser og private sponsorer)

Usikker Portugiseren  har scoret 201 mål på 199 kamper for Real Madrid på fire år, og tar med seg gode kort inn i forhandlingen.

Men en eventuell signatur vil forsatte drøye. Ronaldo er for tiden på ferie i Florida, hvor han blant annet har blitt sammenlignet med tegnefilmstjernen Johny Bravo.

Superstjerna har tidligere i sommer blitt linket tilbake til sin gamle klubb Manchester United. Fortsatt skal han ikke være fornøyd med tilværelsen i Spania.

Han skal ikke ha likt manglende støtte fri tilskuerne i Spania, og han skal ha følt seg alene.

Men tonen ble helt annerledes da en ny og forbedret kontrakt kom på bordet.

- Alle ryktene er feil. Jeg har ikke snakket med noen, og jeg vet vi kommer til å bli enige om en ny kontrakt, sier Ronaldo ifølge Goal.