Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Denne superspissen stakk av med pokal på Emirates

Knuste Benteke, Mata og van Persie.

 JUBEL:  Denne spilleren har hatt mye å juble over den siste tida. Her feirer han en av måla i 5-0-seieren over Tottenham. Foto: Reuters.
JUBEL: Denne spilleren har hatt mye å juble over den siste tida. Her feirer han en av måla i 5-0-seieren over Tottenham. Foto: Reuters. Vis mer

(Dagbladet): Luis Suárez (26) er suveren toppscorer i Premier League. Urugyaneren har scoret smått utrolige 17 mål på 11 kamper denne sesongen.

Nå er han kåret til «Årets spiller» av de engelske fotballsupporterne i Football Supporters' Federation (FSF).

Toppscoreren danket ut den solide venstrebacken Leighton Baines, stjerneskuddet Christian Benteke, midtbane-eleganten Juan Mata, superspissen Robin van Persie og den løpssterke høyrebacken Pablo Zabaleta.

Over 500 000 stemte på sin favoritt i denne kåringa.

- Det er veldig spesielt for meg at den harde innsatsen min blir lagt merke til. Liverpool er i ferd med å nå sitt potensial. Vi spiller vårt beste, og det er viktig at vi fortsetter og holde sammen, sier målgarantisten, ifølge Metro.

Kåringa fant sted på Arsenals lekestue, The Emirates - klubben urugyaneren lenge var linket til i sommer.

Synes du det var fortjent? Ta gjerne diskusjonen i kommentarfeltet.