Denne superstjerna ble veldig glad da Klose tangerte Ronaldo

- Min kjære tysker #Klose.

HER BLIR HAN HISTORISK: Miroslav Klose ble i går historisk etter å ha tangert Ronaldos rekord med 15 mål i VM-sammenheng. Superstjerna Rihanna møtte Klose i Berlin i 2010, og var svært fornøyd med tyskerens prestasjon. Foto: REUTERS/Eddie Keogh
HER BLIR HAN HISTORISK: Miroslav Klose ble i går historisk etter å ha tangert Ronaldos rekord med 15 mål i VM-sammenheng. Superstjerna Rihanna møtte Klose i Berlin i 2010, og var svært fornøyd med tyskerens prestasjon. Foto: REUTERS/Eddie Keogh Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den som er aktiv på nettstedet Twitter, har kanskje lagt merke til popstjerna Rihannas engasjement rundt fotball-VM i Brasil.

Superstjerna fra Barbados var også svært aktiv på nettstedet under fartsfylte Tyskland - Ghana i går. Spesielt fornøyd virket hun å være med superinnbytter Miroslav Klose, som ikke bare scoret etter drøye minuttet på banen, men også ble historisk.


Tyskeren (med polsk opprinnelse) skrev seg nemlig inn i historiebøkene ved å tangere tidenes mestscorende i VM: Brasilianske Ronaldo. De begge har nå scoret 15 mål i VM-sammenheng.

- Da German bae Det fikk Rihanna til å reagere slik:

- My nigga Klose, skrev hun, etterfulgt av:

Miroslav Klose

- Har scoret 15 mål i VM-sluttspill. Bare brasilianske Ronaldo har like mange.
- Han er den tredje spilleren som scorer i fire VM. Bare Pele og Uwe Seeler har gjort det tidligere.
- Klose er Tysklands mestscorende noensinne, med 70 mål.
- Tyskland har aldri tapt en kamp Klose har scoret i.

(NTB/BBC)

- Da German bae Klose, i tillegg til et bilde av seg selv og den nå historiske tyskeren.

Bae kan oversettes som kjære, kjæreste, venn - og lignende.

Møttes i Berlin Rihanna og Klose skal angivelig ha møtt hverandre èn gang. Det var på en restaurant i Berlin, ifølge tyske Bild.


Ifølge avisa skal Klose da ha funnet Rihanna og tatt bilde sammen med henne, men hevdet at han ikke var særlig stor fan.

- Jeg er ikke en fan, men det er veldig kult, sa Klose.

Historisk Klose Den 36-årige spissen, som til daglig spiller i Lazio, høster stor anerkjennelse for sin tangering av Ronaldo-rekorden i går.


- Hemmeligheten hans er den utrolig proffe holdningen. Styrken hans er viljen, sa Tysklands landslagstrener Joachim Löw etter kampen i går.

- Miroslav er en legende. Kanskje ikke riktig på linje med Franz Beckenbauer, Lothar Matthaus, Gerd Müller eller Jürgen Klinsmann, men veldig populær. Han er hyggelig, ydmyk og profesjonell, og lever et rent liv, uten kontroverser og med en god familie. Han bryr seg om hva han spiser, passer på kroppen sin og har aldri hatt noen store skader, sier tysk sportsjournalist Robert Peters til BBC.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer