Denne svarte katta satte en stopper for Messi & co

Barcelonas serieåpning måtte stoppes.

• Barcelona - Elche 3-0 (1-0)

(Dagbladet): Serieåpningen for Barcelona fikk en litt uvanlig start i kveld. Vel 35 sekunder ut i kampen mot Elche ble en svart katt oppdaget på gressmatta - og sørget for at kampen ble stoppet.

Først sto katten i Barcelonas 16-meter, mens keeper Claudio Bravo tydelig ga katten beskjed om at det ikke er plass i lagoppstillinga.

Deretter løp Javier Mascherano bort for å forsøke å få katten ut av banen, men da startet en flere minutters løpetur for den firbeinte - for den nektet å komme seg av gresset inne på Camp Nou.

Se video av katte-storminga øverst i saken!

- Ulykke? - Ingen Neymar, ingen Pedro, men en svart katt inne på banen. Skal det bety ulykke det der, mon tro?, spurte C Mors kommentator seg.

Oppe på tribuna kan man se at Barcelonas president, Josep Maria Bartomeu, tydelig koser seg med å følge med på katten inne på banen.

- Ja, alt kan jo skje. Og den svarte katten synes tydeligvis dette er veldig artig, fortsetter kommentatoren.

Mens Messi & Co bivånet kattens løpetur rundt på gresset, ender det hele med at to vakter kommer til - og fikk til slutt fatt i katta.

Etter en liten kamp var katten fri fra vaktens hender, men valgte da å løpe ut av banen.

Rødt kort til Mascherano Oppholdet varte noen minutter, før spillerne kunne fortsette kampen.

I det 42. minutt sørget Lionel Messi for sesongens første scoring.

Minutter senere ble Javier Mascherano sendt av banen for å hektet  Garry Rodrigues i det han var på vei gjennom.

Rett etter pause sørget Munir El Haddadi for å øke Barcelonas ledelse i sin debut. 18-åringen ble spilt gjennom av Ivan Rakitic, og puttet ballen bak Przemyslaw Tyton uten problemer.

I det 62. minutt satte Messi sin andre for kvelden, etter å ha spilt seg fri inne i boksen, og plasserte ballen i det lengste hjørnet - og sørget for at den endte 3-0 til Barca i serieåpninga.