NY TREND: Sveisen til Atletico Madrid-spiller Antoine Griezmann har visstnok ført til «Griezmannia» i Madrid. Foto: AP Photo / Daniel Ochoa de Olza / NTB Scanpix
NY TREND: Sveisen til Atletico Madrid-spiller Antoine Griezmann har visstnok ført til «Griezmannia» i Madrid. Foto: AP Photo / Daniel Ochoa de Olza / NTB ScanpixVis mer

Denne sveisen har skapt «Griezmannia» i Spania

Men det er fortsatt to sveiser som er mer populær.

(Dagbladet): Man skulle kanskje ikke tro det, men ifølge den spanske sportsavisa AS, så valfarter mannlige spanjoler til frisørsalongene for å skaffe seg en spesiell sveis i disse dager.

Den franske fotballspilleren Antoine Griezmann spiller for Atletico Madrid. Hårsveisen han har vært avbildet med i hele 2015 skal nå ha ført til «Griezmannia» i den spanske hovedstaden.

FORANDRET: Slik så Antoine Griezmann ut i høst, før han endret frisyren radikalt. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE / NTB Scanpix
FORANDRET: Slik så Antoine Griezmann ut i høst, før han endret frisyren radikalt. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE / NTB Scanpix Vis mer

David Beckham var et stort forbilde når det kom til hårsveis-inspirasjon den tiden han spilte for Real Madrid. Men «Griezmannia» er noe helt spesielt, mener frisørene.

- David Beckhams sveiser er de som har blitt mest imitert noensinne. Uansett hva Beckham gjorde, så dukket det opp folk dagen etter å ville ha lik sveis som ham. Men Beckham sto mer for en trend som han ikke hadde skapt selv, men Griezmann er annerledes. Han skaper trenden, og det er ingen før han som hadde denne sveisen, forteller frisør Miriam Martinez til AS.

Griezmanns sveis består av å barbere hodet på sidene, og la en brei og lang del av håret bli værende - og bleike den. Hver dag kommer det inn unge gutter og viser fram et bilde av Griezmann på mobilen - og sier at slik sveis vil de også ha.

- Men det er bare de tøffeste som tar steget helt ut og bleiker håret, sier frisøren videre.

Martinez forteller at selv om Atletico Madrid-spilleren har skapt en stor hårtrend, er det likevel spillere fra andre klubber som er de aller mest populære. Mannen som bærer den aller mest populære sveisen er Real Madrids Cristiano Ronaldo, med Barcelona-spiller Neymar på en andreplass - før Antoine Griezmann.