VÅLERENGA TIL TOPPS: Vålerenga har tatt ledelsen i klassen med de største idrettslagene i Klubben i mitt hjerte. 
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
VÅLERENGA TIL TOPPS: Vålerenga har tatt ledelsen i klassen med de største idrettslagene i Klubben i mitt hjerte. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpixVis mer

Denne tabellen topper Vålerenga

Oslo-klubben har tatt ledelsen i Klubben i mitt hjerte.

(Dagbladet): I kveld spilles den siste runden i Tippeligaen, og det avgjøres hvem som rykker ned til 1. divisjon sammen med Stabæk.

Dagbladets kampanje Klubben i mitt hjerte har pågått i halvannet døgn, og det er Vålerenga som har vist seg som mest populær av storklubbene så langt.

Vålerenga leder i klassen for spesialidrettslag med flere enn 100 medlemmer søndag formiddag. Rett bak følger Sarpsborg 08, Brann, Rosenborg og Stabæk.

I fjorårets kampanje ble Vålerenga nummer to - bak vinneren Brann.

Sjetne til topps
For spesialidrettslag med mindre enn 100 medlemmer er det Nidaros Rollerderby som leder, mens for fleridrettslag med mindre enn 500 medlemmer er det fjorårsvinner Høken som har tatt ledelsen.

I klassen for fleridrettslag med flere enn 500 medlemmer er Sjetne IL i tet foran Tiller IL og Forus og Gausel IL på plassene bak.

Trønderstudenter igjen?
I klassen for studentidrettslag vant Trondheim Økonomiske Høgskole i fjor, og det er trønderstudentene som har tatt ledelsen også i år. De leder foran NTNUI.

TØH bedriftidrettslag leder klassen for bedriftsidrettslag, foran IKEA.

Slik ser oversikten ut blant de største klubbene søndag ettermiddag i klassen for spesialidrettslag med flere enn 100 medlemmer:

1. Vålerenga Fotball
2. Sarpsborg 08
3. Brann
4. Rosenborg
5. Stabæk Fotball
6. Fredrikstad Fotballklubb
7. Vålerenga Ishockey
8. Larvik Håndballklubb
9. Molde FK
10. Pors Grenland FK

Du kan stemme på din klubb til fredag 30. november klokka 12.00. Stemme gjør du nederst i denne saken eller her.

PS: Det har vært tekniske problemer med stemming fra mobil. Dette er noe det jobbes med å rette opp og vil snart være i orden.