<strong>HAR BESTEMT SEG:</strong>  - Jeg har ingen planer om å få tatovering, sier Martin Ødegaard. Lionel Messi - derimot - har gjort helomvending etter flere år som tatoveringsfri ... Foto: NTB Scanpix /Dagbladet.
HAR BESTEMT SEG: - Jeg har ingen planer om å få tatovering, sier Martin Ødegaard. Lionel Messi - derimot - har gjort helomvending etter flere år som tatoveringsfri ... Foto: NTB Scanpix /Dagbladet. Vis mer

Denne tatoverte armen til Messi er ikke noe for Ødegaard

Følger Ronaldos eksempel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er en trend blant fotballspillere. Men Martin Ødegaard (16) har bestemt seg: Han skal ikke ha tatovering.

- Nei, jeg har ingen planer om det, sier Ødegaard til Dagbladet. Dermed følger han eksempelet til lagkamerat og verdens beste fotballspiller, Cristiano Ronaldo.

Heller ikke han har tatovering.

Annerledes er det med Lionel Messi. I mai «sjokkerte» han med å vise fram en gjennomtatovert arm. Et av motivene er et vindu fra kirken Sagrada Familia i Barcelona.

Fra å være en av få verdensstjerner uten tatovering, har Messi nå latt skanser falle.

Gleder oss Sammen med resten av fotballandslaget forbereder Ødegaard treningskamp mot Sverige mandag. Fire dager seinere venter Aserbajdsjan på Ullevaal i EM-kvaliken.

På Sverige spiller en annen tatovert mann, Zlatan Ibrahimovic.

<strong>UTEN TATOVERING:</strong> Cristiano Ronaldo og Portugal forbereder landskamp mot Armenia neste helg. Foto: NTB Scanpix
UTEN TATOVERING: Cristiano Ronaldo og Portugal forbereder landskamp mot Armenia neste helg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hva tenker du tatoveringene hans?

- Jeg har ikke tenkt så mye på det. Det er ikke det som er fokuset mitt, svarer Ødegaard.

Han fortsetter:

- Men det er spennende at han kommer hit. Det blir kult for oss og hele Norges befolkning. Vi gleder oss.

Upåvirket Ødegaard har trent med landslaget siden onsdag. Spansk sol har gitt ham brune bein. Han er blitt sterkere fysisk, men virker ellers upåvirket av det enorme sirkuset det innebærer å spille for Real Madrid.

Han har altså ikke latt seg overtale til å ta en tatovering, for eksempel av lagkamerat Sergio Ramos. Ronaldo har tidligere begrunnet sin «tatoveringsnekt» med at han er blodgiver.

Favoritter Ødegaard er han sulten på å bevise hva han kan på Ullevaal. Til Dagbladet i går antydet svenske fotballeksperter at kampen blir «lett match» for Sverige.

- Det får være deres mening. Vi får prøve å motbevise det, påpeker Ødegaard.

- Hvem mener du er favoritt?

- Vi har troen på oss selv, så da tror jeg at vi er favoritter, sier han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer