Denne tilskueren ble litt vel ivrig da Marit Bjørgen passerte

Nærkontakt med den svenske naturen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FALUN/OSLO (Dagbladet): Therese Johaug og Marit Bjørgen klinte til med dobbel-seier på kvinnenes tremil i Falun, og rundet dermed av et fantastisk mesterskap for de norske langrennsjentene.

Langs løypene sto folk i tusenvis og heiet fram de norske jentene, men idet Bjørgen passerte på den siste sløyfa var det en tilskuer som ble litt i ivrigste laget.

- Jeg håper virkelig det gikk bra med han. Jeg er imponert over at han ville heie på meg, sier Bjørgen om mannen som gikk rett i treet.

Smell Så fokusert var han på Bjørgen at han ikke fikk med seg at den svenske vegetasjonen hadde stilt opp en hindring i hans vei, og han traff trestammen med full kraft.

Det så riktignok ut til at det gikk bra med mannen, Erlend Holberg, som ble sittende lettere forfjamset på bakken, og han kan i alle fall juble for både gull og sølv til Norge.

- Jeg tok å kjørte den kontrollert inn i skuldra. Den funker fint foreløpig. Det kjennes fint ut nå, men jeg gleder meg til å se i dusjen i kveld hvordan det egentlig er, sier Holberg til TV 2.

Charlotte Kalla passerte et lite minutt etter at mann møtte bjørk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer