Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Denne tusjstreken får tysk presse til å fastslå brudd for stjerneparet

Schweinsteiger fjernet Sarah med et pennestrøk.

«BILDEBEVISET»: Til venstre, de opprinnelige støvlene med «Sarah» brodert på siden (se enda mer forstørret versjon lenger ned i saken). Til høyre er navnet tilsynelatende overstrøket. Foto: NTB Scanpix
«BILDEBEVISET»: Til venstre, de opprinnelige støvlene med «Sarah» brodert på siden (se enda mer forstørret versjon lenger ned i saken). Til høyre er navnet tilsynelatende overstrøket. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Hun har vært blant de mest omskrevne og oppmerksomhetgitte fotballfruene i Europa, men nå kan det virke som om Sarah Brandners forhold til Tyskland-stjernen Bastian Schweinsteiger er endelig over.

Allerede i september ble det spekulert på om det var slutt mellom de to, etter at Schweinsteiger ble avbildet hånd i hånd med en annen idrettsstjerne, tennisprofilen Ana Ivanovic.

Senere kom det rapporter om at de mangeårige kjærestene hadde funnet tilbake til hverandre. Nå mener imidlertid storavisa Bilds bildedesk å ha funnet endelige bevis for at Sarah Brandner en del av Bayern-stjernens fortid.

SUPERPAR: Sarah Brandner var med å feire Tysklands VM-gull i Brasil i sommer. Foto: SCANPIX/REUTERS/Dylan Martinez
SUPERPAR: Sarah Brandner var med å feire Tysklands VM-gull i Brasil i sommer. Foto: SCANPIX/REUTERS/Dylan Martinez Vis mer

Bastian Schweinsteiger spiller nemlig vanligvis med Sarahs navn brodert på siden av fotballskoene, men under treningskamp mot Qatar Star i Doha denne uka, var navnet strøket over i svart.

- Schweinsteiger setter sluttstrek, fastslår Bild lystig, og legger til at 30-åringen trente med uendrede fotballsko bare noen dager tidligere.

Schweinsteiger og 25-årige Brandner har vært sammen i mer enn sju år og var et av Tysklands mest omtalte kjendispar.

SARAH: Schweinsteigers fotballsko på et bilde fra desember. Foto: NTB Scanpix
SARAH: Schweinsteigers fotballsko på et bilde fra desember. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da Bayern-stjernen var sentral i tyskernes kamp for VM-gull i Brasil i sommer, fulgte modellkjæresten spent med på hvert spark.

Norges landslagssjef Per-Mathias Høgmo har forøvrig også vært i Doha denne uka, for å studere Bayern München fra innsiden. Dagbladet har ikke søkt Høgmo for en kommentar til denne saken.