Denne vannspruten koster Zuccas lagkamerat 30 000 kroner

- Til slutt får jeg nok.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I natt spilles den sjuende og siste kampen i semifinalen i Eastern Conference mellom Mats Zuccarellos New York Rangers og Pittsburgh Penguins.

Etter å ha ligget under 3-1 i kamper, har Rangers kommet sterkt tilbake med to strake seiere, og stjernegalleriet til Penguins har fått kjenne på kroppen at laget fra byen som aldri sover ikke vil gi seg uten kamp.

På mer enn én måte.

- Får nok Under den siste kampen i Madison Square Garden natt til mandag norsk tid, tok nemlig Rangers' svenske målvakt Henrik Lundqvist ansvar for å sette Sidney Crosby på plass.

32-åringen så seg lei av at Penguins-spillerne serverte ham urimelig tøff behandling i målgården, og når Crosby ble liggende på isen idet den andre perioden ble blåst av, benyttet Lundquist anledningen til å sprute vann i ansiktet på superstjernen.

- Ja, til slutt får jeg nok. De «slasher» meg over armene hele tiden. Jeg tåler det når det blir utvist for det, men når de får lov til å gjøre det om og om igjen ... well, sier svensken med en oppgitt mine i følge Aftonbladet.

Seansen, som passende nok har blitt døpt NHLs «Watergate», fikk sin konklusjon i natt da Lundqvist fikk en bot pålydende 30 000 kroner.

I New York er de opprørt over at keeper-kjempen deres straffes på denne måten. Larry Brooks, New York Posts mangeåreige hockeyekspert skriver følgende på Twitter:

- Lundqvist blir påkjørt, slashet, hakket på og plaget av Neal, Kunitz og Crosby i hver kamp. Likevel er det han som blir bøtelagt.

Vannkrig Og Lundqvists egent tolkning av vannkrig er ikke den eneste episoden de siste dagene. Stanley Cup-sluttspillet er i ferd med å utvikle seg til en egen versjon av russetiden vår her hjemme.

Under den femte kampen mellom Boston Bruins og Montreal Canadiens var det Bruins-spiller Shawn Thornton som tok vannflaska fatt.

Også han ble bøtelagt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer