Dennis (16) skrev historie: - Uvirkelig

Dennis Hauger ble tidenes yngste vinner av det italienske Formel 4-mesterskapet da han sikret sammenlagtseieren med tre løp igjen.

JUBLET: Dennis Hauger kunne juble etter to nye løpsseire og sammenlagttriumf totalt i det italienske F4-mesterskapet på Mugello. Foto: Red Bull
JUBLET: Dennis Hauger kunne juble etter to nye løpsseire og sammenlagttriumf totalt i det italienske F4-mesterskapet på Mugello. Foto: Red Bull Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Dennis Hauger ble historisk da han søndag sikret seg sammenlagtseieren i det italienske formel 4-mesterskapet før den siste runden med tre løp skal kjøres.

På Mugello-banen i Toscana sikret nordmannen seg sammenlagtseieren etter en seier i det andre løpet lørdag og en ny seier i siste løp søndag viste nordmannen at han har vært overlegent best i årets sesong.

- Det er selvfølgelig en veldig god følelse, jeg har jobbet hardt hele veien for dette. Det startet dårlig den første runden, og så har jeg kjempet meg tilbake. Så å allerede ha sikret mesterskapet før sisterunden er en veldig god følelse, sier Hauger til Dagbladet.

Historisk

16-åringen ble kjørt av banen i helgas første løp av hovedrival om tittelen, brasilianske Gianluca Petecof, men reiste seg mesterlig og kunne juble for å være tidenes yngste vinner av det italienske mesterskapet.

Vi har jobbet veldig hardt og bra sammen som et team i hele år. Å bli tidenes yngste til å vinne, det gjør det ekstra spesielt. Det føles egentlig litt uvirkelig, sier Hauger.

Hauger, som er under Red Bulls' vinger som en av deres juniorførere, kjørte sitt andre år i Formel 4 denne sesongen. I fjor deltok han i det britiske mesterskapet, men problemer med bilen gjorde at nordmannen falt av etter en lovende start.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer