Dennis Rodman trodde han visste hva det ville si å feste

Det var før han møtte Kim Jong-Un.

VENNER FOR LIVET: Kim Jong-Un (t.h.) gir Dennis Rodman en skikkelig bamseklem. Foto: REUTERS/KCNA/NTB Scanpix
VENNER FOR LIVET: Kim Jong-Un (t.h.) gir Dennis Rodman en skikkelig bamseklem. Foto: REUTERS/KCNA/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): I serien merkelige vennskap, havner nok det mellom fargeklatt og tidligere basketballspiller Dennis Rodman og Nord-Koreas diktator Kim Jong-Un høyt på lista.

Rodman skal trene Nord-Koreas OL-lag i i basketball, og kaller Kim Jong-Un «en venn for livet.»

Nå har han også fått testet utelivet i diktaturstaten.

Privat øy Under et ukesopphold i Nord-Korea var Rodman nemlig på Kim Jong-Uns private ferieøy.

- Det er som å være på Hawaii eller Ibiza, bortsett fra at det er bare én person som bor der. Kim liker å ha glade mennesker rundt seg. Til enhver tid er det rundt 60 mennesker sammen med ham, helt normale folk som drikker drinker og ler hele tida, sier Rodman om festfasilitetene ifølge Fox.

Tequila-party Det er uklart hva slags drikke som er diktatorens favoritt, men det er liten tvil om at Rodman har prøvd seg på tequilaen.

- Hvis du drikker ei flaske med tequila, er det den beste tequilaen. Han har alt du kan ønske deg, og han har det beste av alt, sier Rodman.

FESTGLADE: Dennis Rodman har sjekket ut festforholdene i Nord-Korea, og de skal ha vært gode. Foto: AP Photo/Vice.com/NTB Scanpix
FESTGLADE: Dennis Rodman har sjekket ut festforholdene i Nord-Korea, og de skal ha vært gode. Foto: AP Photo/Vice.com/NTB Scanpix Vis mer