Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dennis Wise kan bli ny Leeds-sjef

I forhandlinger sammen med Gus Poyet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den tidligere Chelsea-duoen Dennis Wise og Gustavo Poyet kan bli henholdsvis manager og assistent i Championship-klubben Leeds.

Wise og Poyet er for tida sjef og assistent i Swindon Town, som ligger på tredjeplass i 2. divisjon, to divisjoner under Leeds.

De har en klausul i kontrakten som tillater dem å forhandle med klubber fra Premier League eller Championship som viser sin interesse, skriver BBC. Ved en overgang før kontraktens utgang, skal Swindon ha en kompensasjon tilsvarende de to herrenes årslønn.

Leeds sparket Kevin Blackwell i september, og har siden vært på jakt etter en ny manager. Klubben bekrefter på sin hjemmeside at de er i dialog med Wise og Poyet etter tillatelse fra Swindon, men sier at de ikke vil kommentere saken ytterligere.

BLIR LEEDS-SJEFER? Gustavo Poyet (t.v.) og Dennis Wise i aksjon for Chelsea i 2000. Nå kan manager-duoen gå fra Swindon til Leeds. Foto: AP/Scanpix
BLIR LEEDS-SJEFER? Gustavo Poyet (t.v.) og Dennis Wise i aksjon for Chelsea i 2000. Nå kan manager-duoen gå fra Swindon til Leeds. Foto: AP/Scanpix Vis mer