Deportivo-spiller anmeldt for slag mot reporter

Nekter selv for hendelsen.

(Dagbladet.no): Ting er alt annet enn rosenrødt i den tidligere storklubben Deportivo La Coruña. Laget ligger dårlig an i serien, og nå skal lagets spiss Sebastian Taborda ha slått ned en lokal reporter.

Det var på treningsfeltet Taborda så rødt mot Armando Palleiro, journalist i en lokalavis, skriver nyhetsbyrået AP.

Angriperen skal ha påført Palleiro blåmerker i ansiktet, samt en sprukken leppe, etter å ha delt ut flere slag i hoderegionen. Palleiro har selv anmeldt overfallet til politiet.

- Han sa han skulle drepe meg og kollegene mine, sier han til avisa As.

Nekter

Taborda på sin side benekter at slagene noen gang har funnet sted.

- Det var bare en verbal krangel. Jeg tok tak i jakka hans og dyttet ham, men ingenting annet skjedde, uttalte han til radiostasjonen Cadena SER.

En talsmann for de blåhvite har omtalt saken som «en alvorlig affære,» men forteller samtidig at de ikke har bestemt seg for om spilleren de kjøpte fra Defensor i 2005 skal straffes innad i klubben.

HARDHAUS: Sebastian Taborda (t.v.) gir alt i en duell mot Huelvas Beto. Det gjorde han tydeligvis mot en lokal reporter og. Foto: Ivan Quintero/EPA/Scanpix
HARDHAUS: Sebastian Taborda (t.v.) gir alt i en duell mot Huelvas Beto. Det gjorde han tydeligvis mot en lokal reporter og. Foto: Ivan Quintero/EPA/Scanpix Vis mer

Deportivo ligger for øyeblikket på 12. plass i La Liga, med 36 poeng på 27 kamepr.