Deportivo vraker begge keeperne etter slåsskamp

- Han slo meg i øyet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Fabricio Ramirez er forfremmet til førstekeeper i Deportivo La Coruña etter at klubbens første- og annenkeeper sloss i garderoben fredag.

Den israelske målvakten Dudu Aouate måtte sys med åtte sting rundt sitt venstre øye etter et slag fra lagkamerat Gustavo Munua.

- I garderoben står vi sammen som et lag, vi vil ikke la stemningen bli delt. Jeg vil ikke gi inntrykk av at vi tolererer spillere som ikke kan kontrollere seg selv, sier den spanske toppserieklubbens trener Miguel Angel Laotina.

Klubben skal i møter med målvaktene neste uke. De er begge utelatt fra troppen som spiller mot Villarreal søndag. Ifølge Dudu Aouate ble han overrasket over slaget fra Munua.

- Jeg hadde dusjet og gikk for å kle på meg. Munua kom inn og sa «hvem er det du stirrer på?». Så slo han meg i øyet, og det begynte å blø kraftig, sier Aoute.

Munua tok over rollen som førstekeeper i laget tidlig i desember. Aoute skal ha uttrykt misnøye med avgjørelsen torsdag, dagen før han ble slått ned i garderoben.

- Jeg har aldri klaget på, eller snakket dårlig om, en kollega. Jeg snakket om mine evner. Da de spurte meg om Munua, svarte jeg ikke, sier Aoute.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer