Deportivo ydmyket Arsenal

Thierry Henry og Arsenal hadde lite å stille opp med mot Deportivo La Coruna i Champions League i kveld. Spanjolene slo de rød-kledde 2-0. Dagbladet.no fulgte de fire kampene i Champions League.

Etter at halvtimen var spilt på Highbury var det aldri noen tvil om hvem som skulle ta poengene i kveldens Champions League-oppgjør mellom Arsenal og Deportivo. Til tross for at begge lag åpnet bra og spilte jevnt de første 30 minuttene, var det lite kjempen Thierry Henry og hans kolleger hadde å stille opp med mot supersterke spanjoler.

To mål på ti minutter

Den første scoringen kom i det 30. minutt, signert Valerón. Valerón satte ballen iskaldt i mål etter nydelig samspill med sine kolleger foran David Seaman i Arsenal-målet.

Bare ti minutter senere var Valerón og co. målkåte igjen. Arsenal rygget og rygget, men greide ikke å tette igjen. Naybet fyrte av, og ballen suste via Stepanovs og i mål.

Straffebom

66 minutter ut i kampen så det derimot ut til at vertene skulle få nettkjenning. Keeper Molina felte innbytter Fredrik Ljungberg, og dommeren pekte på straffemerket. Rutinerte Thierry Henry ruslet fram til ellevemeters-merket, men gjorde det han er betalt for ikke å gjøre: Sendte ballen rett i klypene på Molina. Et ydmyket Arsenal-lag måtte rusle tomhendte ut av egen bane.